Karantina günlerinde ne yapıyorsunuz?

Hocam ben şu diziyi izleyemiyorum ya, ana karakter Mikail Fidan'ın profil fotoğrafı olduğu için sinirlendiği sahnelerde falan eyvah yedik perma banı diyorum. :D
Topu topu 5-6 kere göründü ya, onda da masum masum bakıyordu zaten hayatı sorgular gibi. Aklına kötü şeyler getirme :)

Dizi çok kaliteli ve bir spin-off'a göre aşmış derecede. BB izlediysen, Saul'u merak ediyorsan ve BB evrenini daha çok görmek istiyorsan izlemelisin. İlk birkaç sezon sıkıcı kimine göre, yavaş işlendiği doğru.

Başta KSP ve uzaya merak saldım, @Jira ve @painkiller konuya aşina :D Sonra arkadaşlarla Minecraft sunucusu açtık, orada oynuyorum. Oraya başlayınca KSP'ye girmemeye başladım. Sonra SAMP'e döndüm falan... Full oyun anlayacağın. Onun dışında bir de gitar çalıyorum. Birkaç dakika da olsa zevk veriyor.

Topu topu 5-6 kere göründü ya, onda da masum masum bakıyordu zaten hayatı sorgular gibi. Aklına kötü şeyler getirme :)

Dizi çok kaliteli ve bir spin-off'a göre aşmış derecede. BB izlediysen, Saul'u merak ediyorsan ve BB evrenini daha çok görmek istiyorsan izlemelisin. İlk birkaç sezon sıkıcı kimine göre, yavaş işlendiği doğru.
Hayır hocam yanlış anladınız ben Walter reisten bahsetmiyorum Saul'dan bahsediyorum. Tüm dizide traşlı geçtiği için tanıyamadınız sanırım, ilk bölümün başında şu şekilde gözüküyor:
ss124.PNG

Bir yerden tanıdık geldi mi? :D
Bu sitelerden birinden attığım için özür dilerim, Netflix'te SS çekilmiyor. :D

Hayır hocam yanlış anladınız ben Walter reisten bahsetmiyorum Saul'dan bahsediyorum. Tüm dizide traşlı geçtiği için tanıyamadınız sanırım, ilk bölümün başında şu şekilde gözüküyor:
Eki Görüntüle 522950
Bir yerden tanıdık geldi mi? :D
Bu sitelerden birinden attığım için özür dilerim, Netflix'te SS çekilmiyor. :D
Ben de ondan bahsettim zaten.

Bu Saul'un ilerideki hali. Dizide bazı bölümlerin başında gösteriliyor sadece :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı