Karantina günlerinde ne yapıyorsunuz?

Yavaş yavaş sıkılmalar başladı, yediğim yemekten zevk alamıyorum artık. Sınava çalışıyorum ama artık o kadar bunaldım ki hiç verimli gelmiyor. Bunun dışında müzik, dizi aynı şekil devam ediyor bir de bir iki kızla sohbet muhabbet ama bu virüsün kolay kolay bitmeyeceğini anlayınca onları da salmaya başladım, virüs bitene kadar mesajlaşamam sonuçta 😄

Sokağa çıkma yasağı gelmedikçe can kaybı artacak ve arttıkça kendimi çirkin hiddeceğim :(.

Haklısın, neyse bu konulara pek değinmek istemiyorum. 🙂
Yavaş yavaş sıkılmalar başladı, yediğim yemekten zevk alamıyorum artık. Sınava çalışıyorum ama artık o kadar bunaldım ki hiç verimli gelmiyor. Bunun dışında müzik, dizi aynı şekil devam ediyor bir de bir iki kızla sohbet muhabbet ama bu virüsün kolay kolay bitmeyeceğini anlayınca onları da salmaya başladım, virüs bitene kadar mesajlaşamam sonuçta 😄

Aynen öyle, konuşuccak kimse de bulamayanca sosyalin konu dışı bölümü aklıma geldi. En azından birlikte akıl sağlığımızı koruruz bütün sosyal. 😄

Yeni bir diziye başladım senaryosuna bayıldım ama asla gözümde Ezel dizisini geçemez. Dizinin adı Öğretmen. Tavsiye ederim.
Aynı beni özetlediniz şuan hocam.😊

Bunu göstermem yeter galiba :)
Son 2 haftada 104 saat

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200329-031339_Steam.jpg
    Screenshot_20200329-031339_Steam.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 41
Kolay gelsin dostum. Benim kız arkadaşım da doktor. Sabahınız akşamınız yok cidden, işiniz çok zor. Kendinize dikkat edin. Eskisi gibi sık da görüşemiyorum yoğunlukları yüzünden, canımı sıkıyor.

Ben rahatım, izindeyim. Yaklaşık 3.5 hafta daha boş günüm var. Better Call Saul, True Detective, Westworld izliyorum. Dizi/film dışında izine çıkmadan önce gidip birkaç ilgimi çeken kitap aldım. Vakit yok diye başlayamadığım kitapları da bu bahaneyle aradan çıkaracağım.

Günde 1-2 saat kimsenin olmadığı alanlarda spora ve yürüyüşe çıkıyorum. Bir de ekmek almaya gidiyorum :) Belli bir yaşımdan sonra sanırım ilk defa bu kadar boş kalmış hissediyorum kendimi. Bu kadar yatış bana yaramıyor.
Uzun zaman çalıştıktan sonra bu kadar boş vakit fazla geliyordur. Ama yapacak bir şey yok maalesef. Bir süre daha böyle devam edecek gibi😞

Araba alacaktım, o da arada kaynadı gitti. Yazın bakacağım artık😒

Malum okul falan yok, vakit geçirecek aktivite bulamıyorum, dedim bilgisayarımı açayım da biraz oyun oynayayım, ailemin isteği üzerine İngilizce videolar izleyeyim. Tabi bilgisayar da yeni toplanmış olunca heyecanı ayrı oluyor. Arada bir okulun geçekleştirdiği interaktif derslerim oluyor, onun dışında test çözüyorum, ödev yapıyorum, oyun oynuyorum ve kitap okuyorum. Oldukça sıkıcı geçiyor 😩.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı