Baya günlük iş listesi gibi olmuş.Bir günde 24 saat var 10 saat uyuyorum kaldı 14 saat, 2.5 saat oyun aramakla geçiriyorum kaldı 12.5 saat.
2.5 saat Battlefield V oynuyorum kaldı 10 saat.
Saatler arasından 4.5 saat yemek yeme ve film izlemeye ayırıyorum, kaldı 5.5 saat.
5.5 Saatin yarım saatini kısa bi uykuya ayırıyorum kaldı 5 saat.
2.5 Saatini de kankalarımla Steam'da ETS 2, Arma III, Rust gibi oyunlar oynuyoruz.
Kaldı 2.5 saat, yarım saatini Youtube'da geçiriyorum desem 2 saat.
1.5 Saatini de Duş gibi bakım aktivitelerine ayırıyorum.
15-20 Dakika forumda takılıyorum kaldı 10 dakika.
10 Dakika da daval daval ekrana bakıyorum.
Hayat özeti gibi çıkardım ya la.![]()
Kolay gelsin, bu günlerde işiniz daha da zor tabi.İşim gereği acil serviste bol bol nöbet tutuyorum. Hemşireyim.
Technopat sistem toplama videolarının bir numaralı repliğidir benim için de ondan.Ne alaka ki.![]()
Benim için değişen bir şey olmadı, yine odama çekilip klavyem bezene kadar yazılım geliştiriyorum.
Ben sosyal hayattan oldukça uzağım ve yokluğunu hissetmiyorum, ama sosyal olan arkadaşlarım yavaş yavaş tımarhanenin yolunu tutmaya başladılar.
Sizin işiniz de zor hocam.Gece gündüz demeden çalışıyorum.
Kolay gelsin dostum. Benim kız arkadaşım da doktor. Sabahınız akşamınız yok cidden, işiniz çok zor. Kendinize dikkat edin. Eskisi gibi sık da görüşemiyorum yoğunlukları yüzünden, canımı sıkıyor.Gece gündüz demeden çalışıyorum.
Hocam ben şu diziyi izleyemiyorum ya, ana karakter Mikail Fidan'ın profil fotoğrafı olduğu için sinirlendiği sahnelerde falan eyvah yedik perma banı diyorum.Better Call Saul
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.