Karantinada oynanabilecek ücretsiz oyunalar

  • Konuyu başlatan Vuge
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 982
Arkadaşlarınla gireceksen Risk oynayabilirsin. Maçlar 40 dakika falan sürüyor ve sarıyor. PC iyise CoD Warzone, ortalama ise Pubg Lite-Mobile girilebilir. TF2, NoMoreRoomInHell, Unturned tarzı freetoplay oyunlar da arkadaşlarla oynanabilir. Tek başınaysan Epic Games'i takip et galiba Watch Dogs veriyordu. Arada bir Ubisoft'un da beleşe yaptığı oyunlar oluyor.
 
Arkadaşlarınla gireceksen risk oynayabilirsin. Maçlar 40 dakika falan sürüyor ve sarıyor. PC iyise CoD warzone, ortalama ise PUBG Lite-Mobile girilebilir. TF2, nomoreroomınhell, unturned tarzı freetoplay oyunlar da arkadaşlarla oynanabilir. Tek başınaysan Epic Games'i takip et galiba Watch Dogs veriyordu. Arada bir Ubisoft'un da beleşe yaptığı oyunlar oluyor.

CoD var da hiç girmedim PUBG PC Lite'ı oynuyorum Watch Dogs yükleniyor öbürlerine bakıcam.
 
Codename:CURE ve NoMoreRoomInHell var, bu ikisi güzel zombi oyunları. Özellikle Codename:CURE'yi öneririm, her hafta yeni bir harita geliyor.
 
FM 2020 bir hafta boyunca ücretsiz eğer bu tarz oyunları seviyorsan. F1 18'de 20 TL gibi bir ücreti var. Yarış olarak gerçekçilik olarak harika bir oyun. Gene yukarıda arkadaşların dediği gibi COD Warzone olabilir ama 85 GB indiriyor bilgin olsun. Assasins Creed Syndicate oda ücretsizdi. Helblade Senua's Sacrifice'nin de 16 TL gibi bir ücreti var. Pişman olmazsın bu oyunlarda.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı