Kardeşim bilgisayar bağımlısı

Kardeşin dolabın altından kurtulduğunu sezince hemen odayı gir ama kapıyı kapatma sakın ilk hemen yüzüne sol ayak ile tekme yapıştır tam yerden kalktığı anda sonra boğazından tutup duvara yapıştır sonra saçını çekip kapının olduğu duvara fırlat çocuğu sonra kapıyı tutup arasına...

şaka yapıyorum haberiniz olsun
 
25 tane "Gereksiz Mesaj" :D
26 oldu.
37 yaşındayım, endüstri mühendisiyim. Yönetici vasfıyla 12 senedir aynı yerde çalışıyorum. Ne zeka, ne de psikolojik sorunlarım hayatımın hiçbir döneminde olmadı. Yaramazdım ve HAKLI abi dayaklarıyla harmanlandım. Benimle aynı şartlarda büyüyen çok fazla arkadaşım mevcut. Sosyal duyar kasmalarınız son bulmalı biran evvel. "Dayak çözüm değildir" ci'leredir sözüm.
Dayak çözüm değildir. Şiddet hiçbir zaman çözüm olmadı. Mesela ailem ben kötü bir şey yaptığımda bana doğrusunu anlatmak yerine beni dövselerdi, ben daha fazlasını yapacaktım. Ama şuan saygılı bir çocuğum gördüğünüz gibi. Eğer ailem bir şeyi bana döverek anlatmaya çalışırsa, yapacağım ilk şey o şeyi daha fazla yapmak olacak.
 
Selamlar kardeşim 12 yaşında ve bir sıkıntısı var. Çok fazla bilgisayar oynuyor, anlayamıyorum tamam ben de günde 3-4 saat oyun oynarım ama öyle de değil. Tüm oyunları Steam'de 50 saatten aşağı değil. 30-40 oyunu var bu arada. Yeni alınıyor hepsi ve aldığımda bilgisayarı yerlere yatıyor çıldırıyor. 1-2 gün sonra veriyorum yine oynuyor oynadığı oyunlar 7-12 yaş arası. Benimkileri de izlemiyor yaş sınırlamasından dolayı. Fikirlerinizi bekliyorum.

Bende 12 yaşındayım 3 ay sonra 13.şu an bu yaş grubu karantinada internetde çok takıldığından bu alışkanlık haline geldi çoğu kişide kendimden örnek vereyim engellemeyip günde saat sınırlaması koysan iyi olur bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı