Kardeşim TikTok bataklığında

Sorunum başlıkta belirttiğim gibi, kardeşim TikTok denen merete batılı kaldı. Ayrıca orada ne gördüyse inanıyor, yok şunu yapınca burnunda şu oluyormuş, yok zart yapınca zurt oluyormuş. Artık gına geldi, görmek istemiyorum salak salak danslarını artık. Ayrıca bir tane TikTok'cuya fan hesap açmış, ***fc bilmem ne bilmem ne diye bütün gün paylaşım yapıyor. Kardeşimi bu bataklıktan nasıl kurtarabilirim?
Durumu anne ve babanıza iletin bence. Gençler maalesef o bataklıktan kolay kolay kurtulamıyor. 🙂
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu müziği dinleyip gaza gel sonra bi' vur çenesi yamulsun kızmış mızmış dinleme.
 
Once ciddi bir şekilde konuş. Bu platformun nasıl bir yer olduğunu, insanları ne kadar kotu etkilediğini falan anlat. Olmazsa cezaya başvur. Telefonuna erişimini engelle. Ceza da olmazsa artık tek şey kalıyor. Laftan anlamayanin hakkı dayaktir.
 
Hocam yapma derseniz engel olursanız tam tersi şekilde girmek için daha çok uğraşır, zamanla hevesi geçer bırakır. Ama bir şey yapmak istiyorsanız ciddi konuşmayı deneyebilirsiniz.
 
Mac adresinden TikTok erişimini kısıtla. Modem panelinden yapabilirsin. Sonra hesabı sil ve uygulamayı sil. Düzenli olarak uygulamalar kısmından bakmayı unutma çünkü ana ekrandan gizleyerek de girilebiliyor.

Düzenleme: Eğer şüphelenirsen veya dediğim gibi uygulamayı görürsen yasak koy.
 

Geri
Yukarı