Karın kası yapmaya gerek var mı?

Berkocuk

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar antrenörümden program aldım fakan karın kası vermedi. Sordum karın kası kendiliğinden zaten var yapmaya gerek yok bu yanlış bilinen bir bilgi dedi. Yağ oranı düşünce belli oluyormuş ve bayağı kaslı da bir insan karın kası da var fakat ben bu zamana kadar hiç karın kası çalışmadım dedi. Bu ne kadar doğrudur? Karın kası çalışmak gerekir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar antrenörümden program aldım fakan karın kası vermedi. Sordum karın kası kendiliğinden zaten var yapmaya gerek yok bu yanlış bilinen bir bilgi dedi. Yağ oranı düşünce belli oluyormuş ve bayağı kaslı da bir insan karın kası da var fakat ben bu zamana kadar hiç karın kası çalışmadım dedi. Bu ne kadar doğrudur? Karın kası çalışmak gerekir mi?
ben çok fazla ilgili değilim vücut gelştirmeyle ilgili ama abim var o yapıyor arada muhabbetler dönüyor . kardiyo yapıp ayrica yine çalışman lazım karın kası zaten çoğu kişi boğazına hakim olamadığı için karın kası olmuyor.

Son düzenleme:
Karın kası herkeste var. Karnını sıkmaya çalışarak hissedebilirsin hatta. Belini düz tut ve karnını sıkıp dokun karnına hissedersin. Ben 8 ay boyunca sadece karın kası çalıştım çok şey bilmeyerek bazen fazla bazen az ara vererek ve baya gözüken karın kaslarım vardı. Düzgün çalışırsan çıkar.

Karın kası herkeste varda allahın 10 cm kollu zarganasında da var. Önemli olan parçalı hoş gözüken bir karın kası. Bunun içinde çalışman gerekiyor. Şimdi 25 kilo bir zargananın karın kasıyla hayvan gibi karın çalışan karın kasını parçalayan bir body builder aynı mı?

Karın kası herkeste varda Allah'ın 10 cm kollu zarganasında da var. Önemli olan parçalı hoş gözüken bir karın kası. Bunun içinde çalışman gerekiyor. Şimdi 25 kilo bir zargananın karın kasıyla hayvan gibi karın çalışan karın kasını parçalayan bir body builder aynı mı?

Ben dev bir şey olmak istemiyorum ama estetik olmak istiyorum. İnce belli.

Ben dev bir şey olmak istemiyorum ama estetik olmak istiyorum. İnce belli.
Hocam mesele dev gibi olmak değil. Estetik olması içinde çalışmanız gerekir. İnsanlar beyinsiz değil. Hocanız herkese verdiği kopyala yapıştır programı verip karın egzersizlerini eklemeye üşendiği için sizi başından savmak için uydurmuş bir şeyler. Kemiklere karın kası diyenlerle parçalı estetik bir karın kası yapan body builder aynı olamaz. Bu şey muhabbeti gibi siz çalışmasanız da zargana olunca bicepsleriniz ortaya çıkıyor ama bu demek değil ki hayvan gibi kas yapmış adamla bicepsleriniz aynı olacak aynı muhabbet.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı