- Makaleler
- 18
Gayler bile bu kadar öteye gidememişti. Senin türün, Techey. Yani Teknoloji-ey.
@BerkayZ87 , kara listene girmek istemiyorum, sadece şakaydı, tamam?
Gayler bile bu kadar öteye gidememişti. Senin türün, Techey. Yani Teknoloji-ey.
Born to yazınca ödüm koptu başka bir şey sandım.Fanlarına çok güzel dersem kıskanır mısın?
@SALOOWEN Hocamın işi zor be...Seni göz ardı listeme atmışım da neden attığımı hatırlayamadım... Neyse çıkardım listeden.
Not: Yazarken hatırladım, sadece oyunlarla ilgili tercih beyan edilmesi gereken konuyu tartışma konusuna çevirenlerdendin sanırım.![]()
Born to yazınca ödüm koptu başka bir şey sandım.
Kara listem bomboş.Gayler bile bu kadar öteye gidememişti. Senin türün, Techey. Yani Teknoloji-ey.
@BerkayZ87 , kara listene girmek istemiyorum, sadece şakaydı, tamam?
Hocam ilk eve girmede oluyorsa biz de sevgili bulup ilk buluşmada yapalım.Çoğusu yapıyor ilk eve girmede.
Oluyor hocam oluyor da, insanlar neden s*v*ş*r ki? Çok iğrenç geliyor.Hocam ilk eve girmede oluyorsa biz de sevgili bulup ilk buluşmada yapalım.
Hocam ben de bilmiyorum. Hiç yapmadığımız için. Belki çok zevklidir. Bilmiyorum.Oluyor hocam oluyor da, insanlar neden s*v*ş*r ki? Çok iğrenç geliyor.
Bilemiyorum. Ama ç*pl*kl*k bana çok garip, iğrenç geliyor.Hocam ben de bilmiyorum. Hiç yapmadığımız için. Belki çok zevklidir. Bilmiyorum.
Çok fazla yetişkin filmi izlemenin zararları...Çoğusu yapıyor ilk eve girmede.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.