Karşılaşmaktan sıkıldığınız insan tipleri

Laftan anlamayan, sabit fikirli, at gözlüklerini 5 saniye yanından ayırmayan, insanı yoran mahlukatlardan çok sıkıldım. Muhatap olmak zorunda değilseniz sallamıyorsunuz da muhatap olmak zorunda olduklarınız çok yoruyor.

Yaşlılar. Bir gün bende yaşlı olacağım umurumda değil, ama şu an ki yaşlılardan nefret ediyorum. Geri kafalı ilkokul mezunları yüzünden kötü şartlar altında yasiyoruz. Ülkenin gençlerinin kaderini belirliyorlar. Sabahtan akşama kadar bedava ulaşım kartları ile sehiri baştan sona boş bos boş gezip milleti izliyorlar, sağda solda ahlak bekçiliği yapmaktan geri kalmıyorlar. Isın garip yani ahlak bekçiliği yapanların herkesten daha ahlaksız olması.

Yanına oturduğum zaman sürekli başına gelen kötü şeylerden bahseden ve daima içimi karartan, hayattan soğutan, bazen yaşanılan şeyi kabullenmeyip hep şikayetçi olan, bir de sen kötü bir şey yaşayıp anlatsan "o da bir şey mi?" Deyip kendisi üzerine katlayıp kendi hikayesini anlatan kişilere ayar oluyorum.

Yaşlılar. Bir gün bende yaşlı olacağım umurumda değil, ama şu an ki yaşlılardan nefret ediyorum. Geri kafalı ilkokul mezunları yüzünden kötü şartlar altında yasiyoruz. Ülkenin gençlerinin kaderini belirliyorlar. Sabahtan akşama kadar bedava ulaşım kartları ile sehiri baştan sona boş bos boş gezip milleti izliyorlar, sağda solda ahlak bekçiliği yapmaktan geri kalmıyorlar. Isın garip yani ahlak bekçiliği yapanların herkesten daha ahlaksız olması.
Hocam bide nasihat-öğüt veriyorlar, ne söylersen söyle tersini iddia ediyorlar. Doğru söylesen bile. Ha bir de şeyi unuttuk. Onlar okul okusaydı doktor, öğretmen, mühendis, memur olacaklardı(!).

Gördüğüm en güzel yorum hocam. Bizde yaşlı olacağız ama bu tiplerden değildir umarım, kendi haddimizi bilecek kadar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı