Karşılaşmaktan sıkıldığınız insan tipleri

Ben size hiç katılmıyorum, onlar da bu ülkenin vatandaşı ve vergi ödüyorlar. Okumakla bilgili olunmuyor, okumuş ama cahil bir sürü insan var. Okumayan herkes bilgisiz yahut düşünemiyor da değil. Bence ben robot değilim tarzında basit bir soru yöneltilmeli, onu çözen herkes oy kullanabilir. İsterse 100 yaş üstü olsun o soruyu çözüyorsa kullansın ama isterse 4 okul bitirmiş olsun eğer ki basit soruyu yapamazsa oy kullanmasın.
Aynen öyle. Zaten dediklerimi yapan yaşlılar genelde ilkokul mezunu o yüzden üniversite mezunu olsunlar dedim. IQ testinden kastım dediğin gibi bir şey işte.

Demokrasiyi savunuyorum. Lakin Suriyelilerle ve demokrasi arasında bağ kurman ilginç. Sana cahil dedim diye demediğini bırakmayan sen insanlara 'koyun' diyorsun. Trajikomik gerçekten.
Cahil dedin diye değil. Burada iki farklı fikri savunuyoruz, cahil deyip konudan sıyrılmaya çalışman senin cahilliğini gösterir. Ayrıca hakaret bile sayılabilir bu. Bir şeyi savunuyorsan tartisiriz bunda problem yok. Bağ kurma nedenim ise: Suriyeliler de şuan demokrasiden faydalanmıyor mu? Oy verebiliyorlar mı veriyorlar. Hatta onlara Türk'lerden daha fazla imkan verilmiyor mu? Veriliyor. Konu kapanmıştır.

@UBerk hocam size nedenini anlatmak istiyorum.

Bazı moderatörler açtığım konularda otomatik düzeltme yapıyor, doğru yazdığım metin karmançorman bir şeye dönüyor ve benim en baştan düzeltmem gerekiyor.

Karşılaşmaktan da sıkılmıyorum açıkçası, kesinlikle yanlış anlamayın.
Rapor.

TikTok'taki embesiller, daha dün hidra'nın parçasına saçma bir cover yapıp takipçi kasan kadın arkadaşımız hidra bu yaptığını eleştirince hidra'ya benim üzerimden prim yapman ne hoş diyor, ya karşındaki hidra bi kendine gel beyni olmayan arkadaşımız.

Rapora gerek olmuyor çünkü konu onaylandıktan kısa bir süre sonra fark edebiliyorum ve düzeltebiliyorum :)
Otomatik düzeltme yazıları bozabiliyor bazı durumlarda. Yoğunlukta tekrar kontrol etsek de gözden kaçabiliyor bazen. Rapor sistemini kullanın, biz düzeltiriz.

Aynen öyle. Zaten dediklerimi yapan yaşlılar genelde ilkokul mezunu o yüzden üniversite mezunu olsunlar dedim. IQ testinden kastım dediğin gibi bir şey işte.

Cahil dedin diye değil. Burada iki farklı fikri savunuyoruz, cahil deyip konudan sıyrılmaya çalışman senin cahilliğini gösterir. Ayrıca hakaret bile sayılabilir bu. Bir şeyi savunuyorsan tartisiriz bunda problem yok. Bağ kurma nedenim ise: Suriyeliler de şuan demokrasiden faydalanmıyor mu? Oy verebiliyorlar mı veriyorlar. Hatta onlara Türk'lerden daha fazla imkan verilmiyor mu? Veriliyor. Konu kapanmıştır.
Benim sana cahil demem hakaret sayılabilir ama senin 'koyun' demen de sıkıntı yok.Peki.

Benim sana cahil demem hakaret sayılabilir ama senin 'koyun' demen de sıkıntı yok.Peki.
Böyle bir cevap geleceğini tahmin etmiştim. Ben sana koyun demedim, lafların koyun lafı dedim. Hayvan olan koyunları severim, bilinçsiz yaşam formu anlamına gelen koyunları sevmem. Belki sana sevdiğim türü söyledim bilemezsin.Yine de ilk sen dedin, demeseydin demezdim. Uzatmaya gerek yok, konu bizim yüzümüzden kilitlenmesin.

Hayatta hiçbir amacı olmayıp, hiçbir şeye hiçbir katkısı olmayan ama "Yurtdışında x fiyata alınıyor, Türkiye'de 5x fiyata anca alıyoruz." demekten de geri durmayan tipler.
Reis bahsettiğin kişiler (ki ben de böyle demekten geri durmam) doğru söylüyorlar aslında.
Ayrıca okuyan adamın ne katkısı olabilir ülkeye? Ekonomiyi mi düzeltelim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı