Kasa ile TV’ye Görüntü Aktarmıyor

celebisafa

Hectopat
Katılım
15 Kasım 2017
Mesajlar
13
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Grafik Tasarımcı
Bugün 2. El toplama sistem kasa aldım ASUS STRIX RTX 2060 6 GB OC ekran kartlı ve ASUS TUF X470-Plus Gaming model işlemci. Kasayı araçtan eve getirmeden önce sadece ekran kartını çıkarıp getirdik sallanıp zarar görme ihtimaline karşın. Orada denediğimde hiçbir problem yoktu. Henüz monitör gelmediği için HDMI 2.0 kablo ile TV'ye bağlıyorum fakat görüntü alamıyorum. Ekran kartının düzgün taktığıma eminim pinlerin ışıkları vs. yanıyor. HDMI 2.0b kablo mu olması lazım acaba. Şimdiden teşekkür ederim okuyup vakit ayırdığınız için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu duruma kesin kanaat getirmek için önce farklı bir TV veya monitörde aynı kablo ile denemek en mantıklısı. Eğer farkı TV veya monitöre görüntü gelirse sizin TVnize odaklanmak gerekir. Görüntü farklı monitöre veya TV'ye gelmezse kasaya ve donanıma (kablo da dahil) odaklanmak gerekir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı