Kasa önerisi

Kasa ön taraf için 240mm desteği olduğu belirtilmiş. Acaba bir yanlışlık mı yaptınız?

Invader, Midgard V ve Gemini S modellerı arasından Invader alırdım ARGB denetleyicisi olmasına karşın daha zarif ve narin bir tasarıma sahip ön tarafın hava alması için yanlardan daha fazla boşluk var ve Invader'ın ön paneli ABS plastik değil, aliminyum. Eğer fan kontrolcüsü ve anakartınızda girişi olduğunu sanmıyorum ama Type-C portu ve ek olarak Midgard V'in üst taraf içinde 360mm desteği bulunuyor bu iki kasayı piyasadaki ezber modellerden ayıran yanı yan panellerine 240mm radyatör veya 2X 12cm fan takabiliyorsunuz ben Invader olurdu tercihim hem şaşi kalınlıkları da hemen hemen aynı başta belirttiğim unsurlar dahilinde. Gemini S modelini belirli yerlerden izledim Invader daha mantıklı aradaki 150TL boru da değil verilmez o fiyat kanımca.
Bu arada yan kapağı çıkarmanıza sebebiyet veren nedir?

Şu an benim de hoşuma gitti. İnvander kasa hem uygun hem kullanışlı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanızın teknobiyotik videosunda yazılı olarak 240 mm sıvı soğutma desteği olduğu yazıyor ama klavuzda bununla ilgili her hangi bir açıklama yapılmamış. Normalde ballandıra ballandıra anlatırdı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı