Kasada yanık kokusu

theboyztr

Hectopat
Katılım
15 Mart 2014
Mesajlar
109
Kasa üst egzoz ve arka egzoz fanların dan çok hafif yanık kokusu alıyorum. Ama kasayı açıp kokladığım da koku alamıyorum. Sabahları sorun yok 1 2 saat crysis 3 oynayıp kasayı kokladığım da koku geliyor ama dibine kadar girmem gerekiyor üst fanların. Psuda herhangi bir koku yok. Sistemim ve sıcaklık değerlerim şöyle. İ7 4770k, asus gtx770 2gb, gigabyte z87x ud4h , Cougar cmx 700w +80, 8gb ram.

Sıcaklık anakart boşta 25 yükte 35, ekran kartı boşta 28 yükte 67, işlemci boşta 29 yükte 47. Sizce bir sorun yapar mı o koku. Odam bahçeye baktığı için tozlu biraz. Tozlar yanıyor olabilir dedi birisi doğru mudur ? Sistem gayet stabil çalışıyor 2 aylık kendim topladım. Crysis 3 ultrada saatlerce oynuyorum sıcaklıklar yukarda. Psu yeterli mi birde acaba? @Recep Baltaş yardımcı olurmusunuz acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kablolardan biri ısıdan dolayı erime yapmıstır.
Böyle birşey olsa sürekli koku olmaz mı? Pc kapandıktan 1 saat sonra koku felan kalmıyor. Fanlar koku yapabilir mi acaba ? Fan bölümün den alıyorum kokuyu çünkü.

Koku seni rahatsız ediyorsa odana koku sık. Bilgisayar açılıyorsa bir sorun yok. Parçaların sıcaklık değerleri de normal.
30 sn sürmüyor açılması. Oda kokmuyor. Kasaya dibine girince fan deliklerinden alıyorum kokuyu az miktarda.
 
Son düzenleme:
Böyle birşey olsa sürekli koku olmaz mı? Pc kapandıktan 1 saat sonra koku felan kalmıyor. Fanlar koku yapabilir mi acaba ? Fan bölümün den alıyorum kokuyu çünkü.


30 sn sürmüyor açılması. Gayet stabil. Ama çok azda olsa koku insanı korkutuyor sistem yeni diye çıkabilir veya tozlar yanabilir diye düşünüyorum. Ama ne kadar doğru bilemem.

Fanlar temiz mi?
Temiz ama üstteki fan ara sıra tıkırdama yapıyor. Daha sıfır fan ama vurunca susuyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı