Oynadığım oyun herşey ultrada cod ww2 şimdi tekrar oyanyıp atıcam değerleri.Oyun ne acaba? Eğer performans isteyen bir oyunsa sıcaklık değerleri normal gözüküyor.
Yok sanmıyorum zarar geldiğini.
Öyle bir şey olsa belli ederdi kendini.
İçin rahat olsun.
Yan kapak açık şekilde bir yarım saat oynayıp değerlerini atarsın.
O ses dediğin gibi fanlardan geliyordur dostum.
Ya işlemci fani ya da diğer kasanın fanlarından.
Dostum selam program istatistiği tam 30 dakika %100 olarak. Oyun istatistikleri ise şöyle söyleyebilirim, tamamen 65-72 derece arasında dolandı. Yüksek olan yani 80 olan yerse oyundan sinematiğe geçerken olan yer geçiş yerleri oyundaki yani. 65-72 arası dolandı oyun boyunca 30 dakika boyunca 80 olunca da hemen devreye girdi fan 60'a çekti biliyorum asla 80 olmamalı ama neden böyle acaba...
@Adem Yıldız_Oynadığım oyun herşey ultrada cod ww2 şimdi tekrar oyanyıp atıcam değerleri.
Dostum selam program istatistiği tam 30 dakika %100 olarak. Oyun istatistikleri ise şöyle söyleyebilirim, tamamen 65-72 derece arasında dolandı. Yüksek olan yani 80 olan yerse oyundan sinematiğe geçerken olan yer geçiş yerleri oyundaki yani. 65-72 arası dolandı oyun boyunca 30 dakika boyunca 80 olunca da hemen devreye girdi fan 60'a çekti biliyorum asla 80 olmamalı ama neden böyle acaba...
Dosya Ekleri
Son düzenleme: