Kasamın Yan Kapağını Açmalı mıyım Kapatmalı mıyım ?

İki yöntemide denedim. Kapak açıkken sıcaklık 59 derece , kapak kapalıyken 62 derece oldu. Ben en iyisi fan alasıya kadar kapağı açık bırakayım, aldığımdada kapağı kapatırım diye düşünüyorum.

3 derece için kasanın tozlanmasına izin verme bence.

Tozlansada tozlanmasada zaten haftada 2 kere kasaya bakım yapıyorum. Toz yönünden sıkıntı yok ama benim için 3 derece 3 derecedir.

Boşta 59 derece fazla. Hangi programla baktınız ?

MSI Afterburner,Amd ccc

1 hafta önce böyle değildi 42-47 dereceler arasındaydı ama sonradan nedense 59 derece oldu.

Hocam imkanın varsa hava sirkulasyonu iyi bir kasa alabilirsin. Örneğin Zalman Z3 plus şu an piyasada en uygun kaliteli kasalrdan bir tanesidir. Şu an kullanıyorum ve memnunum içinde 4 tane 12cm fan ile geliyor. Ki bu fanlar en az orta kalitede fanlardır. Diğer yandan üstte iki tane fan takılması büyük avantaj sogutma için. ısınan hav yukarı çıkar mantıgyla bu tip kasa alman senin yararına olacaktır.

Hocam imkanın varsa hava sirkulasyonu iyi bir kasa alabilirsin. Örneğin Zalman Z3 plus şu an piyasada en uygun kaliteli kasalrdan bir tanesidir. Şu an kullanıyorum ve memnunum içinde 4 tane 12cm fan ile geliyor. Ki bu fanlar en az orta kalitede fanlardır. Diğer yandan üstte iki tane fan takılması büyük avantaj sogutma için. ısınan hav yukarı çıkar mantıgyla bu tip kasa alman senin yararına olacaktır.

Şuanlık kasa için bütçe ayırmadığımdan sadece fan almayı düşünüyorum. Eğerki faydasını görmezsem kasa için bütçe elde edip kasa almayı düşünebilirim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı