Kasanın bileşenlere Watt'ı yetmezse parçalara zarar verir mi?

Yükte bilgisayarınız büyük ihtimal kapanacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Yükte bilgisayarınız büyük ihtimal kapanacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Ya kapansın yeter ki parçalara sıkıntı etmesin de.

Vermez diyenler neye göre cevap verdi onu anlamıyorum sistem yüke girdi pat diye kapandı siz bilgisayarınızı windows'dan kapatmıyormusunuz? direk fişini çekmek sağlıklıysa sorun olmazsa hiç windows uğraşmayalım pat diye çekelim fişi 😀 dostum sistemindeki bileşenlerine yetecek kaliteli bir psu al geç macera arama.

Vermez diyenler neye göre cevap verdi onu anlamıyorum sistem yüke girdi pat diye kapandı siz bilgisayarınızı Windows'dan kapatmıyor musunuz? Direk fişini çekmek sağlıklıysa sorun olmazsa hiç Windows uğraşmayalım pat diye çekelim fişi 😀 dostum sistemindeki bileşenlerine yetecek kaliteli bir PSU al geç macera arama.

Dostum PC hocası TV diye bir kanal bile RTX 2080 Ti'ye minimum 600W dedi o zaman benimkine hayli hayli 600W yeter. Ekran kartım Sapphire RX 5700 XT Nitro+

Sistem yük altında değilken fazla güç çekmiyor. Yük altına girdiğinde de güç yetersiz kalacağından dolayı sistem plansız kapanır. Sonuç olarak da parçalar bozulabilir veya ömrü kısalır.

Yük altına nasıl sokmayabilirim ben biraz cahilim bu konularda da kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı