Acıkcası nasıl acacagımı bılmıyorum sol alttaki iconlarda yok, ve ses denetim masasında ses geldiği gözüküyor ama gelmiyor bana. Şöyle bir ss atayımRealteK sürücüsünü açabiliyor musunuz? Sistemin bir önceki halinden bir farkı var mı?
windows arama kısmına realtek yazınca uygulamanın gözükmesi lazım.Acıkcası nasıl acacagımı bılmıyorum sol alttaki iconlarda yok, ve ses denetim masasında ses geldiği gözüküyor ama gelmiyor bana. Şöyle bir ss atayım
Eki Görüntüle 2155848
windows arama kısmına realtek yazınca uygulamanın gözükmesi lazım. Eki Görüntüle 2155851
Eki Görüntüle 2155854
buranın ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz
tek tek dener misiniz? belki bir tanesinden ses alabilirsiniz. Ayrıca kulaklık jak girişlerinin tam oturduğundan emin olun. Böyle bir şey pek rastlanan bir şey değil.
Kasayı incehesaptan aldım belki de kasa içi bağlantılarda sıkıntı vardır eğer yardımcı olabilecek vaktiniz varsa onlara da bakalım, bu videolardaki gözüken Realtek'in kontrol paneline hiçbir zaman ulaşamıyorum, biosta da ayarını bulamadım. Ses kontrol panelinde ses geldiği gözüküyor 2 farklı kulaklık denedim mikrofon girişine bile taktım hiçbir ses yok.tek tek dener misiniz? belki bir tanesinden ses alabilirsiniz. Ayrıca kulaklık jak girişlerinin tam oturduğundan emin olun. Böyle bir şey pek rastlanan bir şey değil.
Kasa içi bağlantı hakkında pek bir bilgim yok ama girişleri çıkar-tak yapabilirsiniz.Kasayı incehesaptan aldım belki de kasa içi bağlantılarda sıkıntı vardır eğer yardımcı olabilecek vaktiniz varsa onlara da bakalım, bu videolardaki gözüken Realtek'in kontrol paneline hiçbir zaman ulaşamıyorum, biosta da ayarını bulamadım. Ses kontrol panelinde ses geldiği gözüküyor 2 farklı kulaklık denedim mikrofon girişine bile taktım hiçbir ses yok.
Ben bu herkesin videolarda ön jakları aktifleştirdiği programa nasıl gireceğim peki Realtek'in olanKasa içi bağlantı hakkında pek bir bilgim yok ama girişleri çıkar-tak yapabilirsiniz.
Ben bu herkesin videolarda ön jakları aktifleştirdiği programa nasıl gireceğim peki Realtek'in olan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.