KS
KS
Eden Dust
Ziyaretçi
Çayı bilerek koymadım oraya ya yalnız. 
Ekran kartı 60 dereceyi geçmiyor artık ya. Valla anlamadım bu işi ben.Tabi senin zevkine kalmış bir durum ama benim içim rahat etmez açıkçasıkapağı açık vaziyette.
Tamamı ile bileşenleri soğutma amacıyla açık bırakıyor isen onun yerine bence kasanın üst , yan veya alt taraflarında fan yuvaları var ise fan takabilirsin.
Mesela ben işlemciyi soğutmak için kendi fanı haricinde bir de 120 mm lik fanla kullanıyorum tek fana kıyasla sıcaklık 7-8 derece düşüyor.
Filtre var da çok toz tutuyor.![]()
![]()
![]()
Hocam şimdi kasada fan olunca kasanın kapağını kapatmak daha iyi oluyor. Ama senin kasada hava akımı olmadığı için kapağı açınca ferahlamıştır kasa. Bu arada RX 470 GTA5 açıyor mu?Ekran kartı 60 dereceyi geçmiyor artık ya. Valla anlamadım bu işi ben.Neyse ya bakarız hocam tavsiyeleriniz için eyvallah .
![]()
Hocam şimdi kasada fan olunca kasanın kapağını kapatmak daha iyi oluyor. Ama senin kasada hava akımı olmadığı için kapağı açınca ferahlamıştır kasa. Bu arada RX 470 GTA5 açıyor mu?
Benim Sapphire 1000-1100 devirde 63-64 derece yük altında. Ekran kartının sıcaklığından rahatsız isen eğer 75-80 dereceye kadar normal hiç kuşkun olmasın.Ekran kartı 60 dereceyi geçmiyor artık ya. Valla anlamadım bu işi ben.Neyse ya bakarız hocam tavsiyeleriniz için eyvallah .
![]()
Biliyorum da diğer bileşenleri ısıtıyor kart sanırım. Çok büyük olduğu için. Normalde sıkıntı değil 80 derece olsun.Benim Sapphire 1000-1000 devirde 63-64 derece yük altında. Ekran kartının sıcaklığından rahatsız isen eğer 75-80 dereceye kadar normal hiç kuşkun olmasın.
Ayrıca İşlemci de 65 watt TDP değerine sahip yük altında dahi ısınıyor olamaz herhalde. Sonuçta pek takmamak lazım bence.
Benim kasamda 125 watt lık soba gibi ısı üreten 8350 kullandığım halde hiç kafama takmıyorum açıkcası.
İbretlik tespit.Smoke shop önündesiniz. Duman ve sis efektleri varken FPS düşüşü ve kasma normaldir.![]()
Aynen bir de o bölmeli ayar var onu açtım biraz. En sona alınca (adv grap. dahil) mavi ekran verdi.@Silinen üye MSAA yı mı 8x e köklediniz14 FPS nedir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.