Kaslı vücuda ne kadar sürede ulaşırım?

Steroid falan deneme sakın. Yaşın küçük daha doğal yöntemler dışında bir şey yapma gelecekte zararını çekersin. Boy ve kilo belirtmen spor fitness için uygun musun değil misin anlamaya yetmez. Vücut kitle endeksinin ölçülmesi, en azından gözle görülmesi lazım. Geçerken bir fitneess salonuna uğrayıp uzmandan görüş isteyebilirsin. Bu yaşta fit olman normal zaten. Düzenli ve iyi beslen hem sağlığın hem de vücut görünümün için. Bir boy fotoğrafını atabilirsen iyi olur. Genel olarak geniş ve ortalama kas ve yağ kütlesine sahipsen fitness yap yok zayıf birisiysen şu an bulaşma.

Şubat ayında çekmiştim.
 
4 5 ayda toparlanır.

Hocam internetten biraz araştırdım kaslı olan çoğu erkek güçlü değildir gibi şeyler yazıyor bu gerçek mi yoksa gerçekdende kaslı olmak güçlü olmak için yeterli değil mi? Bir de yaşıma göre vücudum iyi mi? Ek olarak kolumu çektiğim fotoğrafıda attım.(kolumun fotoğrafı ışıktan dolayı net çıkmamış olabilir isterseniz bir tane daha atabilirim.)
 
Özür dilerim burad yazdığım için ama bende fitness programı hakkında bir soru sordum genelde sorularıma yazılmıyor diye burada yazıyorum bakabilecke olanlar profilime tıklayarak konuya bakarsa sevinirimm
 
Kas kütlen hem vücut yapından hem de yaşından dolayı zaten iyi görünüyor. Bu durumda yağ oranın az çıkacaktır. Aşırıya kaçmadan dengeli bir çalışma planı oluşturup buna uyarsan 6 ay da değişikliği fark edersin. 1 yılda istediğin gibi olursun.

Fotoğraflara bakarsak vücut tipim mesamorph mu? Biraz araştırdım ve vücut tipim mesamorph a uyuyor ondan sordum bir de internetde mezamorph vücut tipine sahip olan kişiler daha çabuk gelişir yazıyordu doğru mu?
 

Geri
Yukarı