Kasmayan İşletim Sistemi Tavsiyesi

XP sistem önermiyorum, yanlış anlaşılma olmasın. Yalnızca uyumlu sürücüler ve ayarları yaparsanız (Denetim Masası - Performans ve bakım - Yönetimsel araçlar - Hizmetler) bellek kullanımını düşürebilirsiniz. 1 GB bellek XP sistem için az değil. Fazla bile :)
300 MB sistem kendi kullansa geri kalan bellek ile internette video izlemek için yeterli. Firefox tarayıcı açık halde bellek kullanımı 600 MB bile değil. Video izlerken en fazla 800 MB oluyor.
Çift işletim sistemi olduğundan size XP sistemin bellek kullanımını da paylaşayım.
xp-bellek-firefox.jpg
 
Kardeş hiç uğraşma kafam rahat olsun bu pc de çalışsın diyorsan bide elinde fazladan 2 gb lik flash ın varsa easy peasy kur. Linux tabanlı android işletim sistemin in pc ye uyarlanmış hali. İçinde aradığın herşey geliyor gunluk işlerini yapabilirsin ve ayrıca kurcalaması çok hoş. Bu arada işletim sistemini flash belleğe kuruyorsun istediğin butun pc lerde aynı işletim sistemini sıkıntı olmadan çalıştırabilirsin :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,Benim işletim sistemim fotoraftaki'dir buna göre kasmayan bir işletim sistemi önerirmisiniz?
He bu arada benim bilgisayarım Asus marka'dır bu bilgisayar'a windows 7 yüklenmediği için ben 32bite çevirdim sonra windows 7 kurdum aslında bilgisayarım 64bit'tir.
Screenshot_43.png
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı