Kaspersky Key nereden satın alabilirim?

Dreamer47

Hectopat
Arkadaşlar merhaba.
Geçenlerde Kaspersky Total Security indirdim deneme sürümü olarak kullanıyorum ve çok beğendim. Yalnız 20 gün sonra deneme sürem bitecek ve satın almak istiyorum. Sosyalde Windows 10 Key satan yerlerden bahsedildiğini gördüm. Acaba benzeri Kaspersky için de var mı? Güvenli olarak nereden edinebilirim acaba? Bu konularda pek bilgim yok beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bunu ben de biliyorum. İnsanlar mesela Windows 10 için gidip Microsoft'un sitesinden almak yerine internetten Key satan yerlerden Key satın alıyor onun gibi bir şey var mı diye sordum

Windows 10 gibi ucuza Key bulmak istiyor sanırım.

Doğrudur. İnternette bazı ilanlar gördüm fakat güvenilirliğinden emin olamadım. Mesela bir yıl tek cihaz için falan diye geçiyor.

Bunu ben de biliyorum. İnsanlar mesela Windows 10 için gidip Microsoft'un sitesinden almak yerine internetten Key satan yerlerden Key satın alıyor onun gibi bir şey var mı diye sordum.

Doğrudur. İnternette bazı ilanlar gördüm fakat güvenilirliğinden emin olamadım. Mesela bir yıl tek cihaz için falan diye geçiyor.

Amazon G2A var ama bence resmi sitesinden al çünkü en iyisi resmi olandır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı