Çözüldü Kaspersky, Spotify'a hata verdiriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sweiss

Megapat
Katılım
14 Ocak 2019
Mesajlar
5.367
Çözümler
70
Yer
Pendik, İstanbul
Arkadaşlar Kaspersky kullandığım zaman Spotify hataya giriyor. Daha önce hatayı tespit edemediğim için 2 defa format attım. Sonradan sorunun Kaspersky ile alakalı olduğunu keşfettim. Klavye kısayolundan müzik değiştiremiyordum. Değiştirmeye çalışınca Windows görev çubuğu donuyordu. Bazen Windows tamamen donuyordu. Bu hatanın herhangi bir çözümü var mı, ya da bu hatayı nereye bildirebilirim?
 
Çözüm
İlk olarak dediklerimi yapın bakalım sonra bu ayarı uygulayıp uygulamayı istisnalara ekleyin:

sfc /scannow uygulayın.

CS go ile bir sorun var bu da kernele etki ettiği görülüyor. CS go legal değilse kurmayın.
Kaspersky'ı 4 Mart tarihinde tekrar kurmuştum. Görev çubuğu donduğundan aynı sorunu gene yaşadığımı düşündüm. Ama arkada toplu güncelleştirme yapıyormuş. Bilgisayarı yeniden başlatınca 1 hafta falan bu sorun yaşanmadı. O yüzden cevap vermedim. Dün aynı sorun tekrardan yaşanmaya başladı. Sorunun Kaspersky ile alakalı olduğunu düşünüyorum ama kesin emin değilim. Ek bilgi olarak bu sorun varken Filmler ve TV uygulaması da çalışmıyor. Filmler ve TV uygulaması için Windows Gezgini'ni yeniden başlatmnam gerekiyor. Sol alttaki görev çubuğu 10-15 saniye sonra çalışmaya başlıyor. Tam anlatamadıysam ise sorun şu şekilde;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ve istediğiniz raporlar;

Ek olarakta yardımlarınız için teşekkürler.
@Murat5038 Yardımınızı bekliyorum hocam. 2. etiketim yanlış anlamayın. Belki görmemişsinizdir falan diye tekrardan etiketledim. Ama şu an gördüğünüzün kanaatindeyim. Teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Geç olduğundan yanıt veremeyebilirim. Yarına bakarsın. Etiketlere bakmıyorum. Konuları dolaşırken görürsem cevap veriyorum.
Kısa araştırmada şunu diyebiliirm. Windows ve kullandığın yazılımdan kaynaklı gözüküyor.
Ek olarak DNS yanlış girmişssin Google dns kullanın.
 
Son düzenleme:
DNS'yi varsayılan olarak kullanıyorum. Araştırıp düzelteceğim, teşekkürler.

Bu sorun 20H2 sürümüyle mi alakalı, tam anlayamadım. 4-5 kere format attım. Bir şekilde bu sorun başlıyor. Kaynağından da emin olamıyorum. 21H1 beta sürümü ile format atmayı düşünüyorum. Sizce deniyeyim mi?
 
Artı -1 Eksi

Geri
Yukarı