Kaspersky vs ESET

Geliştirici

Decipat
Katılım
31 Temmuz 2021
Mesajlar
1.014
Makaleler
1
Çözümler
1
Herkese merhaba! Cihazımda şu anda Kaspersky Security Cloud Free versiyonu var. Anti-virüs programı araştırırken ESET'i gördüm ve küçüklükten beri biliyorum ESET'i. Ama hangisini kullansam diye düşünürken arada kaldım ve sizlere sormak istedim. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Dipnot: Laptop kullanıcısıyım ve 4 GB RAM'e sahibim.
 
Kullanma. Windows 10 veya 11 kullan, Defender iş görür. Gülücük falan atabilirsiniz ama bilmeniz gereken bir gerçek var ki Windows güvenlik alanında baya geliştirdi kendini. Ayrıca "Hemen indir!" gibi butonlara tıklamadığınız sürece bilgisayara virüs bulaşması çok çok zor.

Kesin kullanacağım diyorsan Kaspersky, iki şirket arasında değilim dersen Bitdefender.
 
Herkese merhaba! Cihazımda şu anda Kaspersky Security Cloud Free versiyonu var. Anti-Virüs programı araştırırken ESET'i gördüm ve küçüklükten beri biliyorum ESET'i. Ama hangisini kullansam diye düşünürken arada kaldım ve sizlere sormak istedim. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Dipnot: Laptop kullanıcısıyım ve 4 GB RAM'e sahibim.
Bir tane kullanacaksanız ikisi de üzmez zaten.
 
Kullanma. Windows 10 veya 11 kullan, Defender iş görür. Gülücük falan atabilirsiniz ama bilmeniz gereken bir gerçek var ki Windows güvenlik alanında bayağı geliştirdi kendini. Ayrıca "hemen indir!" gibi butonlara tıklamadığınız sürece bilgisayara virüs bulaşması çok çok zor.

Kesin kullanacağım diyorsan Kaspersky, iki şirket arasında değilim dersen BitDefender.

Çoğu güvenli kaynağı bile 3.parti olduğu için virüs sayabiliyor ara sıra.
Defender , Kaspersky/ESET/Malwarebytes kadar gelişmiş sayılmaz.
 

Geri
Yukarı