Kaspersky yanına Password Manager almaya gerek var mı?

akep0

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Mac için Kaspersky Internet Security alacağım da aklımda birkaç soru var.
1. Bilgisayarı sıfırladıktan sonra lisans acaba gidiyor mu yoksa hala devam eder mi?
2. Ben tüm şifrelerimi iCloud notlara kaydediyorum. Kaspersky password Manager almaya gerek var mıdır sizce?
Gerek varsa "+" özellikleri nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Mac için Kaspersky Internet Security alacağım da aklımda birkaç soru var.
1. bilgisayarı sıfırladıktan sonra lisans acaba gidiyor mu yoksa hala devam eder mi?
2. ben tüm şifrelerimi iCloud notlara kaydediyorum. Kaspersky password Manager almaya gerek var mıdır sizce?

Total Security kullanıyorum 2 senedir password Manager ücretsiz veriliyor. Her site de otomatik olarak dolduruyor. Ayrıca unuttuğun bir şifreyi çok daha kolay bulabiliyorsun. Sana şifreyi daha önce kullandığın yerler çok ise güvenlik sıralamasına koyuyor.

1. bilgisayarı sıfırladıktan sonra lisans acaba gidiyor mu yoksa hala devam eder mi?
2. ben tüm şifrelerimi iCloud notlara kaydediyorum. Kaspersky password Manager almaya gerek var mıdır sizce?

Password Manager'a girdiğiniz şifre bir açık sonucu farklı kişilerin eline geçebilir veya o şirketler bu verileri kullanabilir benim önerim küçük bir not defteri.

Neden yanında taşıdığın sürece hiçbir sıkıntı olmaz.

Ya çaldırırsan. Ve en azından şifre yöneticileri şifreyi aldığı gibi öyle bırakmıyor şifreleyip saklıyorlar ve bu şifreler kolay kolay çözülecek değil.
Fiziksel olandan bahsediyorsan.
1-uzun ve zorlu şifreler oluşturamaz.
2-kaybederse işi biter.
Bunu bir izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Total Security kullanıyorum 2 senedir password Manager ücretsiz veriliyor. Her site de otomatik olarak dolduruyor. Ayrıca unuttuğun bir şifreyi çok daha kolay bulabiliyorsun. Sana şifreyi daha önce kullandığın yerler çok ise güvenlik sıralamasına koyuyor.

Gerek yok hatta tehlikeli güvenlik açıkları olmuştu sanırım kullanacak daha iyi bir şey bulun.
Tavsiyem bitwarden.

Password Manager'a girdiğiniz şifre bir açık sonucu farklı kişilerin eline geçebilir veya o şirketler bu verileri kullanabilir benim önerim küçük bir not defteri.

Teşekkürler. Acaba Kaspersky antivirüs için bilginiz var mı? Bilgisayarı sıfırladığımda lisansım da silinir mi yoksa hesabıma girdiğimde devam eder mi?

Kaspersky'ı PC'ye format veya sıfırlamadan önce kaldırılmalı kaldırılmaz ise lisans sorunları ile karşılaşmanız muhtemel.
Kaldırırken lisansı da kaldırmayı unutmayın.
Kaspersky password Manager almaya gerek var mıdır sizce?
Eğer Apple güvenlik önlemlerini düzgün aldıysanız gerek yok. Çok fazla riskli yerlerde iseniz ve o cihazlarda kullanıyorsanız kullanmadınızda fayda olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı