Kaspersky'ın algılamadığı virüsleri Malwarebytes buldu

alperensky25

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir aralar Kaspersky ile tam tarama yapmıştım (koruma en üst düzeyde) fakat hiç virüs tespit edemedi. Malwarebytes indirdim 5 tane buldu.
False-positive falan diyeceksiniz ama olma ihtimali düşük bence ama resim atayım.

Screenshot_20240908_011345_Gallery.jpg

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240908_011802_Gallery.jpg
    Screenshot_20240908_011802_Gallery.jpg
    211,2 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20240908_011756_Gallery.jpg
    Screenshot_20240908_011756_Gallery.jpg
    184,1 KB · Görüntüleme: 70
Bence ilki (threads 2) false positive fakat 2. ve 3.yü bilemem. Appdatadan çıkarmış, avast da bir keresinde steamden indirdiğim War Thunderi virüs olarak tespit edip duruyordu 1 gün boyunca sorunu tespit etmeye çalıştım. Fark edene kadar deliye dönmüştüm.

Bence ilki false positive fakat 2. ve 3.yü bilemem. Appdatadan çıkarmış, Avast da bir keresinde Steam'den indirdiğim War Thunder'i virüs olarak tespit edip duruyordu 1 gün boyunca sorunu tespit etmeye çalıştım. Fark edene kadar deliye dönmüştüm.

Fakat garip Kaspersky nasıl bunları tespit edemez.

Arkadaşlar ben bir aralar Kaspersky ile tam tarama yapmıştım (koruma en üst düzeyde) fakat hiç virüs tespit edemedi. Malwarebytes indirdim 5 tane buldu.
False-positive falan diyeceksiniz ama olma ihtimali düşük bence ama resim atayım.

Eki Görüntüle 2305475
Çoğu PUP olarak yani Potansiyel İstenmeyen Uygulama olarak geçiyor. Yani virüs değil büyük ihtimalle. Diğerleri ise büyük ihtimalle Kaspersky'ın veri tabanında bulunmayan virüsler olabilir. Ya da false-positive olabilir. Ama normal olarak her antivirüs her virüsü tespit edemez veri tabanında olan virüsleri tespit eder. Yani o virüsler yüksek ihtimalle Kaspersky'ın veri tabanında olmayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı