Kesinlikle hocam. Fakat şuan rahat kafada kimse yok. Ev ortamı sakinleşsin birkaç gün sonra düşünülebilir.Haber kanallarını arayıp röportaj için adresinize çağırın mutlaka; bir sorumsuzluk varsa mutlaka cezası kesilmeli. Olabildiğince çok kişiye yaymaya çalışın, haber kanallarını mutlaka arayın, geleceklerdir.
Bebek ve Otopsi... Her şeyi anlatan iki kelime...![]()
Çok sağolun.Başınız sağ olsun...
Çok sağolun. Amin, inşallah.Başınız saolsun kardeş, Allah geride kalanlara sabır versin. Allah yardımcınız olsun, çok zor bir durum.
Tartışma çıkarmak istemem ama neden Ekşi?Ulan ben sizin... Yazık, günah lan. Kime güveneceğimizi şaşırdık artık. Doktor yahu, canımızı, parçamızı emanet ediyoruz, sırf kendi tabuları yüzünden bir canı yok ediyor.
İyice zıvanadan çıktı her şey. Çok üzüldüm dostum adına, güçlü olmaya çalışın.
Ekşi sözlük de iyi bir yazara durumu bildirirseniz sizin adınıza bir konu açsın. Gerekli yardım;hukuki ve de dayanışma adı altında yardımcı olurlar.(Hesabınız yoktur diye dedim, var ise siz açın, yok ise burada yazar olan birileri vardır elbet; onlar yardımcı olsun bari arkadaşa)
Daha fazla kitleye, daha fazla hızla ulaşması ve eli kolu uzun insanların genellikle oralarda barınması yüzünden. Kullanıcıları umurumda değil, bütün siteler de olduğu gibi oralar da da düzgün insanlar yok lakin iyi insanlar da mevcut. Uzatmayın, konu dışına çıkmayalım lüzumsuz yere.Tartışma çıkarmak istemem ama neden Ekşi?
Maalesef hocam. Sağolun. Olabilir, bilemiyorum. Ailesinin de bilgisi olmasını istiyorum bu tür şeyler için. Bu yüzden şuan bunları da dile getiremiyorum. Bu olayı duyurabildiğim kadar duyurmaya çalışacağım yoksa.Ulan ben sizin... Yazık, günah lan. Kime güveneceğimizi şaşırdık artık. Doktor yahu, canımızı, parçamızı emanet ediyoruz, sırf kendi tabuları yüzünden bir canı yok ediyor.
İyice zıvanadan çıktı her şey. Çok üzüldüm dostum adına, güçlü olmaya çalışın.
Ekşi sözlük de iyi bir yazara durumu bildirirseniz sizin adınıza bir konu açsın. Gerekli yardım;hukuki ve de dayanışma adı altında yardımcı olurlar.(Hesabınız yoktur diye dedim, var ise siz açın, yok ise burada yazar olan birileri vardır elbet; onlar yardımcı olsun bari arkadaşa)
Çok sağolun. Bizimde temennimiz bu. Geçmiş olsun size de bu arada.Başınız sağ olsun. Egolu ve kibirli doktorlarla ilgili bir anım var ama burası yeri değil şuan bu acının üstüne.
İnşallah gereken cezayı alır doktor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.