Kaygılarım abartı mı?

Yedinci Mühür

Decapat
Öncelikle merhaba. Geçen yaz bilgisayarımda takılırken oyun hesabıma girdim, küfür yazılmıştı. Daha önce de Facebook'uma yabancı yerlerden giriş yapılmış ve postam falan bir garip haldeydi. Yani keylogger yemişim büyük ihtimal. O günden itibaren aşırı derecede kaygılanıyorum. Ya bir şey olursa, ya keylogger yediğim kişi tehlikeliyse, adıma bir şeyler yaparlarsa falan diye. O günden beri PC'mi açamadım (sınav senem olduğu için direkt kaldırdım). Yaklaşık 9 ay olacak ama hâla huzursuzum, aklıma geliyor. Hiçbir şeye odaklanamıyorum, aklıma geliyor. Sizce aşırı mı abartıyorum? Anksiyete bozukluğum da olabilir. Bir psikolojik destek alacağım herhalde. Fikriniz nedir? :(

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Temiz kurulum yapın.
2- Tüm hesaplarınızın şifrelerini yenileyin ve iki adımlı dogrulamayı etkinleştirin.
3- Bu adımda normal hayatınıza dönebilirsiniz.
Geçmiş olsun şimdiden.

1- Temiz kurulum yapın.
2- Tüm hesaplarınızın şifrelerini yenileyin ve iki adımlı dogrulamayı etkinleştirin.
3- Bu adımda normal hayatınıza dönebilirsiniz.
Geçmiş olsun şimdiden.

Dediği gibi bunları yapın ayrıca yeni bir E-posta adresi açın tüm hesaplarınızı ye e-postaya taşıyın sonra eskisi silin.
E-postalar İnternet'de paylaşılıyor hackerlar tarafından.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı