Kaza yaptım

Nerede dandik işler varsa beni buluyor. Yaşım da küçük, 16. Neyse abime dedim arabayı ben süreyim diye. Direğe çarptım. Döner diye geri çıkmadım. Arabayı çarptım. Ön panel bile yamuldu. Çok korktum aha gitti araba harbi de gitti. Nasıl hani ne yapabilirim abimi de bayağı uğraştırdım. Biraz da laf yedik tabii. İyi güzel hallettik. Farın ayağı da kırıldı. Yamuk duruyor. Durduk yere iş çıkardım ya. Geri çıksaydım hiçbir şey olmayacaktı. Tamponda yarısı boyalı yarısi boyasız.
Kaza tam olarak nerede?

Adama bak ya, direği düşünüyor. Yok kanka.

Arkadaşın yaşı 16, yasal olarak ehliyet alamayacak yaşta ve kamu malına zarar durumunda da ne olursa olsun zarar verenin kim olduğunu bulurlar. Ehliyetsiz araba sürdüğü için de oradan da ceza alır, bunu düşünemiyorsanız da yorum yapmamak zor olmamalı. Teşekkürler, iyi akşamlar. Ayrıca kendi düşen ağlamaz diye de bir laf vardır, ehliyetin yoksa araba kullanmayacaksın. Bu kadar basit.

Bunun için sordum da sen bu olayın sonucunu düşünemedin mi? Bir de acemi olarak araba sürmüşsün. Dua et ki birine çarpmamışsın, kolay kolay sıyrılamazdın.

Şu haberi okudun, bu olayı savunanlara küfür niteliği taşısın, burada sövemiyorum çünkü.

Arkadaşın yaşı 16, yasal olarak ehliyet alamayacak yaşta ve kamu malına zarar durumunda da ne olursa olsun zarar verenin kim olduğunu bulurlar. Ehliyetsiz araba sürdüğü için de oradan da ceza alır, bunu düşünemiyorsanız da yorum yapmamak zor olmamalı. Teşekkürler, iyi akşamlar. Ayrıca kendi düşen ağlamaz diye de bir laf vardır, ehliyetin yoksa araba kullanmayacaksın. Bu kadar basit.

12 yaşında Hyundai I20 araba kullandım trafiğe kapalı alanda, yanı başımda beni gören polis bile vardı ama bir şey demedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı