Kedi kısırlaştırma

Typer31

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2018
Mesajlar
898
Çözümler
2
Evcil güzel bir tekir kedim var. 3 yavrusu var 3.2 aylık şu an yine hamile ve doğurduktan sonra kısırlaştırmayı düşünüyorum. Bu kadar fazla kedi yeter bence hem bahçe ortamı ya birsürü kedi geliyor :) Veterinere götürsek kaç TL'ye yaparlar kısırlaştırmayı belediyeler yapıyor mu bu işlemi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptırmak zorundayım her yıl onun doğurmasını bekleyemem :D Ben beklerimde işte 6 tane kedim olunca işler çığrından çıkıyor :D:D
Evde ideal 2 ya da 3, benim de senin gibi olmuştu kedim 5 tane birden doğurunca 6 kedi ile kalakalmıştık. Sonra 4 tanesini sahiplendirdim, ana ve oğul baktım 10 seneden fazla. Annesi 2 ay önce melek oldu, oğlu hala evde. Şimdi de siyah bir yavru kedi sahiplendim yine popülasyonu 2 yaptım.

Özetle bulunduğunuz belediyeden bilgi alın, hatta belediyenizin kısırlaştırma işinden daha önce faydalananlar ile iletişime geçin. Olmadı veterinere gidersiniz, birden fazla veterinere gidip fiyat karşılaştırmayı unutmayın.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı