Kedileri nasıl uzaklaştırabilirim?

• Konuyu başlatan T21
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 3.266
Daha fazla  
Apartmanda yaşıyorum, bahçesi falan var. Dairemizin camları ise bahçeden çok fazla yüksek değil, ne hikmetse dün akşamdan bu yana musallat oldular.
Miyav da miyav, ağızları hiç susmuyor.

Camın eşiğini pisletirler, camı açınca eve dalarlar falan pek uğraşmak istemiyorum.

Kısaca bu meretleri camın eşiğinden uzaklaştırmak için yapabileceğim bir şey var mı?

Pencerenin ilerisine 1 kap su ve yarı kilo kuru mama dökün. Gözükmeden yapmaya çalışın.
Torpil gibi bir şeyle korkutarak bir daha gelmemelerini sağlayabilirsin.
Hayvana torpil mi atacak? Verdiğin tavsiyeye bak. Senin kafanda ufo patlatsak hoşuna gidermiydi.

Pencerenin ilerisine 1 kap su ve yarı kilo kuru mama dökün. Gözükmeden yapmaya çalışın.

Hayvana torpil mi atacak? Verdiğin tavsiyeye bak. Senin kafanda ufo patlatsak hoşuna gider miydi?

Hayvana torpilmi at dedim ben arkadaşım :D? Torpili bir yere bırakıcak patlayınca kediler sesten korkucak kaçacak.

Hayvana torpil mi atacak? Verdiğin tavsiyeye bak. Senin kafanda ufo patlatsak hoşuna gider miydi?

Kedilere torpil at dememiş ki zaten. Kedilerin uzağında patlat demiş, denenebilir.

İmkansız be kankam ya... camın kenarında yatıp kalkıyor bu yavru kediler.
Birisi eve alıştırmış herhalde.
Yemi veririm ama bu sefer de yem için gelmeye başlarlar.

Su dökünce yine on dakikaya nöbete geliyorlar, haftasonu gelince düzenli olarak su dökmeyi denerim.
Ayrıca lavanta kokusunu sprey olarak sık diyen olmuş başka bir konuda, su işe yaramazsa lavanta taktiğini denerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı