Kedinize elinize geçen her şeyi yedirmeyin lütfen

Spongeboimebob

Hectopat
Katılım
10 Nisan 2016
Mesajlar
571
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Forumda 5 dakika gezdim şok oldum resmen, herkes her eline geçeni veriyor. Çiğ köfte veren var, kediye baharatlı, tuzlu, yağlı hiçbir şey vermeyin lütfen. Özellikle sucuk yedirmeyin. Parazit, ishal ve daha birçok zararı var hepsini saysam sayfa dolar. Kedinizi küçükken kuru mamaya alıştırıp arada da yaş mama ve ödül mamaları vermeniz en iyisi olacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kedi koklayıp da yutuyorsa herhalde verilebilir anlayışı var bence biraz. Öncelikle bunun düzeltilmesi lazım. Ayrıca baştan alıştırırsanız yağlıya tuzluya bir süre sonra kendi mamasını beğenmemeye başlar.
 
Ah ulan ah nasıl deliriyorum var ya, bu kişilerden biri annem malesef kısır yapınca dahi veriyor acılı macılı ben bile yiyemiyorum düşünün, çikolatadan tut evde ne varsa çökelek pişmiş yumurta filan salçalı ne ararsanız veriyor anlatamıyorum malesef, anlamıyor eskilerden böyle gördük diyip kuılaklarını kapatıyor çıldıracam...
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı