Kediyi Döven Asker!

Türkiye'de bulmaz kardeşim. Böyle şerefsizler cezasını almaz.

Kendim de kedi besliyorum. İzlerken kriz geçirdim. Ulan annesi yok kardeşi yok yalnız bir kediye nasıl bunu yaparsın lan it herif. Hayvanın tek derdi bugün yiyecek nereden bulacağım? Senin gibi şerefsizler ya idam edilmeli ya da aynısının 10 katı sana yapılmalı.

Gerekli soruşturmalar açılmış diye gördüm internette. Umarım cezasını alır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben onun annesine aynı hareketleri yapsam hoşuna gider miydi? Büyük ihtimal gitmezdi. Enpati denen şey çoğu insana lazım bu dünyada. O küçücük kedi ya. Onunda canı var. Allah belasını versin diyorum.
O zaman böyle şeyleri hakedecek hareketler sergilemesin.
 
Bu adam şikayette edilse benzer konularda çok örnek gördüm. Kaç kişi hayvanlara eziyetten en fazla ifadesi alınarak salınıyor. Yani bana göre bir insanı öldüren ile hayvan öldüren veya eziyet eden aynı şeydir. Dinen ise bir insanı öldürmek büyük günahtır fakat hiç bir şeyden haberi olmayan masum bir bebeği öldürmek kat kat büyük günahtır. Bebek katili olmak ile hayvan öldürmek aynı şeydir. Hayvanlara eziyet edenler ile ilgili bir kural var dinde. Bu dünyada olmaz ise diğer dünyada bu adamın ebesi güzel.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı