Kelimenin tam anlamıyla hiç arkadaşım yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam şimdi siz bana camdan atlayıp uçacağınızı belirtseniz. Ben uçamazsın desem ve seni kırsam kötülük mü yapmış oluyorum yoksa kemiklerin parçalanmadığı için iyilik mi yapıyorum?
Aynı şey değil. Ben camdan atlasam kemiklerimin kırılmasının ihtimali 100/100. Ancak bu arkadaş sosyalleşse içine kapanma ihtimali 5/100. Dediğiniz bu yüzden mantıksız ve negatiflik yayıyor.

Aynı şey değil. Ben camdan atlasam kemiklerimin kırılmasının ihtimali 100/100. Ancak bu arkadaş sosyalleşse içine kapanma ihtimali 5/100. Dediğiniz bu yüzden mantıksız ve negatiflik yayıyor.
Yine de bu riski almasını mantıklı bulmuyorum.

İnsanlara negatiflik yayan herkes. Anlayan anladı.

Bak kardeşim, bu tip yorumlar depresyonda olan birisine söylenmez. Aksine yardımcı olunmaya çalışılır. Ve bence gayet yerinde eleştirdim. Bu arkadaşın birkaç böyle yorumuna daha denk gelmiştim ondan böyleyim.

Anladım ama çok sert giriş yapmışsın konuya evet negatiflik yayabilir ama lafları söylediğin kişide depresyonda olabilir insanları iyiliğe güzelliğe kazandırmak varken böyle yapmanı doğru bulmadım bu arada bende arkadaşın dediğine katılmıyorum sıkıntın varsa depresyondaysan psikolojik konuda iyi hissetmiyorsan hep sosyalleşmen lazım başkasının görüşlerini alman lazım hatta psikiyatriye bile gidebilir.

Bende hayatını sosyallikten soyutlamasını mantıklı bulmuyorum. Ki değil zaten bakış açın yanlış.

Sizi hatırlayan son kişi öldüğünde ölürsünüz.

@kerosene

Hocam sizde kendinizi hayattan soyutlamayın. Her ortamda kendinizi bulamayabilirsiniz. Bu son derece normal. İllaki kafanıza göre birilerini bulacaksınız emin olun <3

Ne riski kanka yatırım mi yapıyor alt tarafı arkadaş edinecek illa hayatın boyunca yanında olacak bir arkadaş mi bulması gerek kavga edince daha çok çökecek falan demişsin. Hobileri hakkında bile konuşacak birilerini bulsa yeter bir anda olacak şey değil ya.

Ne riski kanka yatırım mi yapıyor alt tarafı arkadaş edinecek illa hayatın boyunca yanında olacak bir arkadaş mi bulması gerek kavga edince daha çok çökecek falan demişsin. Hobileri hakkında bile konuşacak birilerini bulsa yeter bir anda olacak şey değil ya.
Hocam siz çok basit bir şey sanıyorsunuz, da neyse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı