İşime gelmeyecek olay var mı sizce hocam? Bende geleceğimin güzel olmasını isterim lakin kötü bi şey yapıtğında siyasetçilerin açıklamalarına inanacak kadar saf kim var? Şahsen inanmıyorum açıklamalarına. Ayrıca benim muhalefetlik yapmam söz konusu değil, olan şeyleri sadece hatırlatmak istiyorum. Bana gülenlerin işine gelmiyor ama.Provokatörlüğükte üstüne yok resmen. O olay hakkında adam açıklama yaptı, tabi, Araştrımak işinize gelmiyor değil mi?![]()
"Halkı kin ve nefrete sevk"
İnsanları ayrışmaya teşvik ediyorsunuz. Bir insana Konyalı dediğimde bir avukat söylemişti.Soru sormak halkı kin ve nefrete sevk etmek mi?
İnsanları ayrışmaya teşvik ediyorsunuz. Bir insana Konyalı dediğimde bir avukat söylemişti.
İnsanları ayrışmaya teşvik ediyorsunuz. Bir insana Konyalı dediğimde bir avukat söylemişti.
R.Ayrıca ankette evet diyenler Konyalı diye bir şey demedim ,Konyalı mı diye sordum. Arada fark var.
R.
Neden X memleketli mi diye sormuyorsun da Konyalı mı diye soruyorsun? Bence aptalca bir mizaha aldandıktan sonra r yapıyorsun.
Olmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.