Muhalefetin malum partiden para aldığını düşünmeye başladımÇoğunluk Mansur Yavaş'ın aday olmasından yana. Hal böyleyken Kılıçdaroğlu neden aday olmak istiyor?
Muhalefetin malum partiden para aldığını düşünmeye başladımÇoğunluk Mansur Yavaş'ın aday olmasından yana. Hal böyleyken Kılıçdaroğlu neden aday olmak istiyor?
Ben ikna oldum hahahaArkadaşlar geçen dedemle konuşuyorduk Kılıçdaroğlu aday olmalı dedi. Mansur aday olursa Ankara, Ekrem aday olursa İstanbul gider dedi. Bana mantıklı geldi. Doğru mu bu mantık?
Hocam keşke haha atmak yerine cevap verseniz. Bilmiyorum ondan soruyorum.Ben ikna oldum hahaha![]()
"Ankara'yı ver, Türkiye'yi al / İstanbul'u ver, Türkiye'yi al"Hocam keşke haha atmak yerine cevap verseniz. Bilmiyorum ondan soruyorum.
Mansur Yavaş zaten Ankara'yı bırakmak istemiyor, ayrıca kürtlerden oy alamaz. O yüzden Ekrem İmamoğlu aday olmalı.Mansur aday olmamalı, maalesef HDP destek vermezse seçimi unutun.
Ekrem bence Mansura göre kötü bunu biz böyle derken dedem aday çıkacak yine sanırsam."Ankara'yı ver, Türkiye'yi al / İstanbul'u ver, Türkiye'yi al"
Kesinlikle yanlış hocam.
Mansur Yavaş zaten Ankara'yı bırakmak istemiyor, ayrıca kürtlerden oy alamaz. O yüzden Ekrem İmamoğlu aday olmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.