Kemal Kılıçdaroğlu: ”Ben Kemal, geliyorum.”

Ekmelettini bu millete aday gösterip "tıpış tıpış sandığa gideceksiniz" dediler, gittim oyumu verdim sonuç ? Şimdi Kılıçdaroğlu tekrar ediyor. Bu bir siyaset değildir, açıkça tiyatrodur, sarı muhalefettir.

Eğer bir trol arayan, goygoycu arayan varsa, halen KK diyenlerdir. Eğer 2. tura o kalırsa ona da veririz problem değil, geçmişte Ekmelettine verdik, Kemalettine de veririz, ancak bu bir siyaset değildir.

6 lı masa erken seçime onay verirse, Erdoğan karşısında kaybetmeye çalışıyordur, başka izahı yok.
 
Ya arkadaşlar bu forumdaki kötümserlik düzeyi nedir böyle Allah aşkına. Birçok kişiyi pesimist görüyorum. Şimdi Kemal'e veririz bir sonrakinde Mansur'a veya kime istiyorsak ona veririz. Mutabakat metnini gördünüz işte, birçok soruna gerçekçi çözümler içeriyor. Koltukta Kemal otursa ne fark eder zaten yeterli destek olursa 2-3 yıl içinde başbakan seçimi olacak. Bence yanlış düşünülüyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun oturmasına karşı değiliz zaten ama kazanma ihtimali düşük olduğu için istemiyoruz. Riske atılacak bir seçim değil bu.
 
Kemal Kılıçdaroğlu'nun oturmasına karşı değiliz zaten ama kazanma ihtimali düşük olduğu için istemiyoruz. Riske atılacak bir seçim değil bu.
Değerli insan, sizce Cumhur ittifakı seçmeni 20 yılın ardından ve ülke bu durumdayken bizim kadar kılı kırk yarıyor mu? Herhangi bir şüphe duyduklarını düşünmüyorum.
 
Bence yoldan geçen rastgele birisi seçilip Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtulmalı, aday olmayı planlayan kişilerden daha çok iş yapacağına eminim.
 
Bay Kemal,
Dünkü çirkin söylemi nedeniyle Gültekin Uysal'ı ve DP'yi derhal ittifaktan çıkarın. Daha hiçbir şey olmadan güç zehirlenmesi yaşayan, pis ağızlı bir insanla yola çıkılmaz.

Bu nedir yahu!
20230201_104306.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı