Kemal Kılıçdaroğlu: ”Ben Kemal, geliyorum.”

• Konuyu başlatan 231782
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 134
  • Görüntüleme 11.851
Kastınız hangileri?

Aklıma gelenleri sayayım , KRT , TELE1 , SÖZCÜ , HALK TV , Ulusal KANAL , vesaire vesaire..

İşbu karasal yayınlardaki gelenek karizmatik figürler bir hanedeki anne babayı çocuğu birbirine düşürüp düşürüp durmaktadır, Doğrudan yapıyorlar örneğin, Terör yönetimini ve sosyal kimliklemeyi doğrudan dikta ediyorlar. Haliyle ebeveynlerde zorlantıdan aynısını bir nevi amiyane tabir papağan gibi çocuklarına .. zorlantı tansiyon derken kimsenin ağzını açıp da hık demeye mecali bile kalmıyor, Çok değil kaç kere şahit oldum bu olaylara bu kanalların müdavimi psikoz ebeveynlere bir bakın resmen narsist bozukluk narsizm narsist ebeveynlik tavan, çocuk da muhalif ebeveynlerde ama ebeveynler çocuğun üstüne boşalıyor entropi manasında. Çocuktan alıyor hıncını yani..

Resmen çocukların üstünden zorlantı gidermeye koşulluyorlar eğilimliyor güdüyorlar bu kanallar, bildiğin direkt ailede başlatıyorlar olayı.

"Aç bırak itaat etsin, cahil bırak biat etsin." demiş Aziz Nesin.

Aynen öyle cehalet cahillik biat ve itaat sadakat için yegane şeydir. Bu yüzden günümüz popüler kültürü cehaleti ve cahilliği fütursuzca savunur.

Bu seçimde olmadıysa tamamen ümit kesmek gerek.

Nihayetinde infiale gidiyor bu iş, çünkü çok fazla üstüne gidiyorsunuz normal insanların, bu yüzden çok yakında toplumsal infialler makro boyutta öyle bir patlayacak ki, kontrol altına alınamaz olacak dehşet yönetimiyle terör yönetimiyle sosyal kimliklemeyle.

@N0rvecli @just chillin

tartışmasız ve kesin nesnel olarak terör yönetimi yapıyorlar, bu yüzden de zaten bu sonuçları elde ediyor muhalefet Türkiye'de , Sana tek bir şey soracağım inanılmaz tüzel varlıklar otoriteler paralar kaynaklar inanılmaz bir ortam ama senin iradeni yansıtıyor mu bana onu söyle?

Halkın açlıktan sefaletten geberik yaşadığından bahseden işbu figürler unsurlar ne hikmetse neden haddinden fazla mevduata birikime varlığa sahipler ? Ve neden muhalif vatandaşlar bu kadar darboğazdayken nasıl oluyor da bu kadar inanılmaz uçuk varlıklar işbu unsurlarda fiilen gözlemlenmektedir?

Reis mi yapmış o zaman doğru yapmış diyen bir güdük , metresine milletvekillliği ısmarlamış denildiği zamanda öbürü ne yapıyor diyen bir muhalif güdük ikisi de biri birini koyunlukla suçlar misal? Ama çobanlar ortalama doluyken köylüler full zengin ama en çok edebiyat hamasette bu köylülerden çıkıyor?

Haber için her zaman ki gibi Akademiye bakacaksınız, Misal bunla alakalı şöyle anlaşılır bir özet geçeyim size :

1685385325649.png

Hepsinin terör yönetimi yaptığı kesin mi? Haber için nereye bakacağız o zaman?

Son düzenleme:
Karasal yayınlardan infial anında olası felaket senaryolarında acil EMERGENCY bant çekilmediği sürece tüm kanallardan yayınlı mevzular olmadığı sürece karasal yayınlardaki kanalların ÇOĞUNLUĞUNU İZLEMEYECEKSİNİZ ZERRE ZAP ETMEYECEKSİNİZ.

Küçük çocuklarınızı uzak tutacaksınız televizyondan , çocuklarınızın melekeleri ermeye başladığı zamanda belli başlı film dizi belgesel kanalları vesaire önceden kontrollü şekillerde izleyebilirsiniz. Film diziden kasıt sadece Dizi Film yayınlayan kanallar.

Televizyon gelenek medyadaki tüm sistem işbu devasa karasal yayın odaklı şirketler bunların olayı, tamamen yüksek bütçeli organizasyonlu devasa gütme yapmaktır ( yapım şirketler vs dahil ), aklın hayalin alamayacağı uçuk varlıklar bütçeler otoriteler tüzel varlıklar mevduatlar burada döner, bu gütme işi için, talepçi olacaksınız ve bunlardan talep etmeyeceksiniz.

Sakın ben izlemesem o izlemese batar bunlar diye bir yanlış algıya düşmeyin, onların hiçbiri batmaz ya da sizin bu tepkinize göre gerçekten politikasını değiştirmez değiştirir gibi yaparak seni gütmeye çalışır, bunların hepsi sen izlesen de izlemesen de hep yayında kalacak olan yayınlardır.

Yapılması gereken çok basit, kitap okumak makale okumak düşüntü yapmak istişareler fasıllar yapmak bizzat-i düzenli iyice irdelenmiş onanmış veriler yani akademik makaleler çalışmalar üstünden gitmek olay o.

Kanal anlamında sormuştum.

Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime
Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime

Ne anlarlar dertten halden
Hepsi gelmiş Neanderthal'den

Perde-i zulmet çekilmiş korkarım ikbalime
Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime

Ne anlarlar dertten halden
Hepsi gelmiş Neanderthal'den

Brakisefal,
Mezosefal
Dolikosefal
Dışı seni
İçi beni yakar

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@just chillin @N0rvecli @izmirkartali

Ek not : Efeler Zeybekler olayı, Türkiye cumhuriyeti kurtuldu çünkü hazır silahlı milis ordu gücü vardı. Dağlardan inen efelerden bahsediyorum. Küçük Asya ordusu denen Yunan ordusuyla birebirde çarpışan tek ordu iş bu milis ordulardır, Çok sonra düzenli ordu çatısı altında dahil olmuşlardır örneğin Milis Miralay Yörük Ali efe gibisinden.

Bu efeler Zeybekler Kızanlar TBMM'Yİ koruyan tek güç idi tabi Anadolu'da Yunan ordusuna ve saltanatçı hilafetçi ayaklanmalara karşı ki, Yörük Ali Efe aynı zamanda Anadolu'da istiklal mahkemelerine tevkif için asayişi yöneten grubun başında gelir.

Neden böyle yazdığımı anlamanız için iki tane unsur var KIPÇAK OĞUZ KAZAK TÜRK ayrı dünyalar, ayrı dünyalardan size gerçeği aktarmaya çalışıyorum.

38.dakika 11.saniye , Sizlere dil dökerek anlattığım folklorik unsurdan sancaklar ve yönler

Ey haberciler dört bir yana at sürün, haber verin bütün Alaş halkına, Millet olmak isterlerse katılsınlar kazak göçüne, Cennet gibi bir yere ilerleyen Yedisu'ya giden kazak göçüne dahil olsunlar, Atırav ile Altay arasında Aladağ ile Sarı arkayı tutan Alaş halkı bu sizlere Asan Kaygı selamı, Bu sizlere Kerey ve Jenibek selamı!

Burada Kara sancak taşıyan haberci Kuzey'e gitmektedir, Al sancak taşıyan güneye , Altın sancak taşıyan merkeze Ak sancak taşıyan batıya Gök sancak taşıyan da Doğuya gitmektedir.

Türkistan ile Moğolistan sınırlarına kaçan halk olarak değil göçen halk olarak gitmemiz lazım! ( Yurtluk olayları sonra değiniriz )

25.Dakika 41.Saniye göç başladı

Kazaklar günümüz Dest-i Kıpçağı Bahriler Etrak bizde Etrak-i Bi idrağız ya Osmanlı'da Anadolu'da..

İşte bu ivme Alaş orda devleti ile Türkiye cumhuriyeti adı altında iki hareket çıkarmıştır.

Alaş Orda ne yazık ki Enver Basmacılar dolayısıyla yıkılmış ama Türkiye cumhuriyeti biliniz ki Efeler Zeybekler Kızanlar ayakta kalmıştır.

1685389762753.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı