Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilk seçim posteri paylaşıldı

AKP ve fetö artığı adamlarla aynı masaya oturan, yıllardır loserlıkta çığır açmış bir adamın fiyasko bir şekilde aday olduğunu açıklamasına heyecanlanıyorsanız 2002 AKP övücülerden hiçbir farkınız yok.

Alakası bile yok. Cebine sadece propaganda için milyonlar alan altılı masa gibi teröristleri anmak yerine milletin gerçek dertlerine sorun bastıkları için oluyor bu. Çok fazla YouTube video ve yayınına çıktılar.

Hocam bunlar sorunu AKP sanıyor fakat bu topraklarda yüz yıllardır olan bir "saray" anlayışı var. İsimler gelir gider yine s*kilen halk olur. Tarikatlara bu kadar destek olmasının sebebi de bu. Orada da aynı olay dönüyor.

AKP gidince her şeyin düzeleceğini sanmayın diyene de aktroll diyorlar çok fena ana bacı düz giresim geliyor kendimi zor tutuyorum. Bu arada mansur veya imamoğlu aday olup kazansaydı bir şey değişmezdi. Göstermelik piyon yaparlardı muhtemelen. Çünkü onun arkasında kk, davutoğlu, babacan... Var.

Geliyor gelmesine ama işte giremezsin forumdan süresiz olarak uzaklaştırılsın haddine olmayan iddialarda bulunma bence nasıl olsa yapamayacaksın 20 senedir ülkenin içini boşaltmadıkları tek kurum kalmadı siz hâlâ bir şey değişmezdi diyorsunuz mansur başkan da Ekrem başkanda bu üke de çok şey değiştirir siz merak etmeyin ayrıca bizim aktroll dememize bile gerek kalmamış zaten siz aktroll olduğunuzu bu bomboş mesajınızla birlikte kanıtlamışsınız göz ardı listeme hoş geldiniz 🙂
 
Geliyor gelmesine ama işte giremezsin forumdan süresiz olarak uzaklaştırılsın haddine olmayan iddialarda bulunma bence nasıl olsa yapamayacaksın 20 senedir ülkenin içini boşaltmadıkları tek kurum kalmadı siz hâlâ bir şey değişmezdi diyorsunuz bu aktrollsünüz evet.
Atatürk zamanından sonra ülkede olanlara bir bak istersen. Ya da Osmanlıya.
 
DHKP-C'yi, HDP'yi destekleyen. Yılmaz Güney, Ahmet Kaya gibi adamların ölümünü anan, Amedspor destekçisi adamlara hain dediğimde AKP'li oluyorsak AKP'liyim kardeşim. Zoruna gidiyor sanırım
 
Konu muhalif olduğunu sanan AKP'li kişiler ile dolmuş. Şu saatten sonra aday seçmek AKP'ye yarar, tek bir şansımız var o da Kemal.
Öyle bir şey yok. Fakat ikinci tura kalırsa basarsın Demokrat Dede'ye. Yani ilk turda KK'ye vermeye gerek yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı