Kenan Evren öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizce bu sadece kan bağı ile mi oluyor ? Onca savaşta savaşan insanların hepsi hanedan üyesimiydi ? Yapmayın allah aşkına, her Türk Osmanlı torunudur.
Osmanlı torunu falan değildir. Türkler onca devlet kurdu bir tek Osmanlıyı biliyorsunuz. Zaten
 
@Yaşar Portakal Bence Atatürk'ü bu işin içine katmayalım. Çünkü şimdi burada kaos ortamı olabilir. Birkaç kişi gelir ve Atatürk'ün Mason olduğunu savunur. Bende Atatürk'ün Müslüman olduğunu düşünmüyorum fakat bu kavga neden? Atatürk ölmüş, hala yok Mason, yok Müslüman diyorlar. Artık Mason olsa neyi değiştirecek Müslüman olsa neyi değiştirecek? Al sana inanç özgürlüğü..

Dinsiz yaşayan toplumların şu ana kadar nasıl beter olduklarına şahit olmuşsunuzdur. Zina ile yatıp kalkan toplumların nasıl yok olduklarına şahit olmuşsunuzdur. Din cidden lazım. Fakat özgür bir şekilde..

Genel olarak bakış açında bir sorun görmüyorum. Özellikle kısıtlama ve düşünce özgürlüğü konusunda. Gel gelelim, insan bedeninin "mal" olduğu, kadının algıdaki ve toplumdaki yerinin yalnızca "namus, şeref" olduğu, iki insan arasında yaşanabilecek olağan bir münasebetin adının "zina" olduğu bir bakış açısına sahipsin. Toplumdaki erkek bireylerin namusuna zarar gelmesin diye daha kaç kadın ölecek ya da tecavüze uğrayacak, kestirmek zor. Emin olduğum nokta ise artık bu hastalıklı düşüncelerden kurtulmanın şart olduğu. Tecavüz haberlerine bakacak olursak; belli ki imanı bütün, temiz müminler yerine duyguları bastırılmış, psikolojik olarak içe dönük, şiddete meyilli, cinselliği tabulaştırıp yücelten, fırsatını bulduğunda ise tüm bastırılmışlığının acısını en yakın kadından hatta çocuktan çıkaran yeni bireyler yetiştiriyoruz. Ya teoride bir sorun var ya da uygulamada.
 
Osmanlı torunu falan değildir. Türkler onca devlet kurdu bir tek Osmanlıyı biliyorsunuz. Zaten
Bir tek Osmanlı değil, bizim ecdadımız Hunlara kadar dayanır. Bizler Hun, Göktürk, Selçuk, Karaman, Osmanlı torunuyuz. Kim demiş sadece Osmanlı diye?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen olma o zaman bu ülkede yaşayacaksan Eşek gibi Türksün Osmanlı torunusun. Beğenmiyor isen Türkiye Cumhuriyetinin Kimliğini Taşıma !

Birader senin kafan güzel mi? Ben Türk oğlu Türküm Osmanlı torunu olabilmek için hanedanlıktan gelmek gerekiyor araştır öğren.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Din inanç meselesidir. İnanmak veya inanmamak kişinin elindedir. Kimse tarafından zorlama yapılamaz. Bu zorunlu olarak öğretilemez de. Bunun zorunlu hale getirilmesi kişilerin inancına saygısızlıktır. Hala gelip burada Din dersinin zorunlu hale getirilmesini iyi bir şeymiş gibi savunmayın.
 
Son düzenleme:
Sen olma o zaman bu ülkede yaşayacaksan Eşek gibi Türksün Osmanlı torunusun. Beğenmiyor isen Türkiye Cumhuriyetinin Kimliğini Taşıma !

Üslubuna dikkat et. Şu delikanlı pozlarını bırakıp anlatmak istediğini edeple, adapla belirt. Kimse kimsenin zırıltısına katlanmak zorunda değil.
 
Birader senin kafan güzel mi? ben Türk oğlu Türküm Osmanlı torunu olabilmek için hanedanlıktan gelmek gerekiyor araştır öğren.
Daha hala bana hanedan diyor. Hanedan'da Türk, biz de Türküz. Hanedanda biziz. Osmanlı'da biziz. Bir laf var bilir misin ? "Atasını tanımayan it peşinde gezer."
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı