Osmanlı torunu falan değildir. Türkler onca devlet kurdu bir tek Osmanlıyı biliyorsunuz. ZatenSizce bu sadece kan bağı ile mi oluyor ? Onca savaşta savaşan insanların hepsi hanedan üyesimiydi ? Yapmayın allah aşkına, her Türk Osmanlı torunudur.
Osmanlı torunu falan değildir. Türkler onca devlet kurdu bir tek Osmanlıyı biliyorsunuz. ZatenSizce bu sadece kan bağı ile mi oluyor ? Onca savaşta savaşan insanların hepsi hanedan üyesimiydi ? Yapmayın allah aşkına, her Türk Osmanlı torunudur.
@Yaşar Portakal Bence Atatürk'ü bu işin içine katmayalım. Çünkü şimdi burada kaos ortamı olabilir. Birkaç kişi gelir ve Atatürk'ün Mason olduğunu savunur. Bende Atatürk'ün Müslüman olduğunu düşünmüyorum fakat bu kavga neden? Atatürk ölmüş, hala yok Mason, yok Müslüman diyorlar. Artık Mason olsa neyi değiştirecek Müslüman olsa neyi değiştirecek? Al sana inanç özgürlüğü..
Dinsiz yaşayan toplumların şu ana kadar nasıl beter olduklarına şahit olmuşsunuzdur. Zina ile yatıp kalkan toplumların nasıl yok olduklarına şahit olmuşsunuzdur. Din cidden lazım. Fakat özgür bir şekilde..
Sen olma o zaman bu ülkede yaşayacaksan Eşek gibi Türksün Osmanlı torunusun. Beğenmiyor isen Türkiye Cumhuriyetinin Kimliğini Taşıma !Osmanlı torunu falan değildir. Türkler onca devlet kurdu bir tek Osmanlıyı biliyorsunuz. Zaten
Bir tek Osmanlı değil, bizim ecdadımız Hunlara kadar dayanır. Bizler Hun, Göktürk, Selçuk, Karaman, Osmanlı torunuyuz. Kim demiş sadece Osmanlı diye?Osmanlı torunu falan değildir. Türkler onca devlet kurdu bir tek Osmanlıyı biliyorsunuz. Zaten
Sen olma o zaman bu ülkede yaşayacaksan Eşek gibi Türksün Osmanlı torunusun. Beğenmiyor isen Türkiye Cumhuriyetinin Kimliğini Taşıma !
Sen olma o zaman bu ülkede yaşayacaksan Eşek gibi Türksün Osmanlı torunusun. Beğenmiyor isen Türkiye Cumhuriyetinin Kimliğini Taşıma !
Daha hala bana hanedan diyor. Hanedan'da Türk, biz de Türküz. Hanedanda biziz. Osmanlı'da biziz. Bir laf var bilir misin ? "Atasını tanımayan it peşinde gezer."Birader senin kafan güzel mi? ben Türk oğlu Türküm Osmanlı torunu olabilmek için hanedanlıktan gelmek gerekiyor araştır öğren.
Diyen o kadar çok cahil var bunu sende biliyorsun.Bir tek Osmanlı değil, Bizim ecdadımız Hunlara kadar dayanır. Bizler Hun,Göktürk,Selçuk,Karaman,Osmanlı torunuyuz. Kim Demiş Sadece Osmanlı Diye.
Bak kardeş anlatıyorum. Bunun kan bağı ile ilgisi yok diyoruz adam hala kan bağı diyor.Üslubuna dikkat et. Şu delikanlı pozlarını bırakıp anlatmak istediğini edeple, adapla belirt. Kimse kimsenin zırıltısına katlanmak zorunda değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.