Kendi bilgisayar şirketimizi kurmak

Öncelikle e-ticaret sitesi kurmanız veya satın almanız gerekmekte(sanal pos almak baya zulumdür bu arada). Parçaları temin edeceğiniz toptancı olacak. Vatandan sipariş edip satamazsınız😂. Reklam bütçen olmalı YouTuber, Twitch yayıncılarına reklam yapacaksın. Vergi levhası ve daha onlarca prosedür işlemleri. En önemlisi büyük bir sermaye 100-200 bin gibi değil daha büyük .

Ohoooo siz o işi unutun kusura bakma bende büyük birisin işin gücünde birisin zannettim öyle siteler kurmak için bir kere babanızın zengin olması lazım ailen zenginse kurarsın siteyi.

Neneler falan var ben ilerleyen zamanda onlar kötü bir şey ama aramızdan ayrılır büyük bir miras kalır ailemiz normalde zengin bir aileydi ama babam bir şey yaptı normal bir aileye döndük :D.
Öncelikle e-ticaret sitesi kurmanız veya satın almanız gerekmekte(sanal pos almak baya zulumdür bu arada). Parçaları temin edeceğiniz toptancı olacak. Vatandan sipariş edip satamazsınız😂. Reklam bütçen olmalı YouTuber, Twitch yayıncılarına reklam yapacaksın. Vergi levhası ve daha onlarca prosedür işlemleri. En önemlisi büyük bir sermaye 100-200 bin gibi değil daha büyük .
1-2 PC satmak ile para kazanamazsın.
O yüzden birkaç milyon lazım.
25-26 yaşına kadar 400.000 TL biriktiririm o yeterli olur mu?

Neneler falan var ben ilerleyen zamanda onlar kötü bir şey ama aramızdan ayrılır büyük bir miras kalır ailemiz normalde zengin bir aileydi ama babam bir şey yaptı normal bir aileye döndük :D.

Şöyle düşün eskiden zenginken babanın bir hatası yüzünden artık yapmak istediğin şeyi yapamayacaksın :D.

Neden? Zaten şu an açmayacağım 10 yıl sonra vs. bu zamanda para biriktirmeye başlarım birkaç TL atıp :D büyüyünce çalışıp daha çok biriktiririm. Şu an yaşım zaten 13 :D.

Ayda 8K kazansan yılda yaklaşık 100K eder 10 yılda da hiçbir şey alıp yemessen içmessen 1 milyon senindir ama bu yaşta böyle fikirler iyidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı