Kendimden iğreniyorum

Yaklaşık 7 aydır berbere gitmedim. Daha fazla bile olabilir. Kendimi gördüğümde orman insanı gibi hissediyorum. Bu arada evde 4 aydır yıkanmadan durmayı başarıp şu an yarım aydır yıkanmayan bir insan gibi bir şey var. Artık çarşaf sarardı. Gün boyu PUBG Mobile oynayıp sadece su, yemek ve wc için yataktan çıkıyor. Evde bit besliyoruz yani. Sen kendinden iğreniyorsan abimin yani...bilmiyorum kendisinden iğrenmekten aynaya bakmaması lazım. Yani takma kafaya senden daha kötü insanlar var.Edir:Evde şapkayla dolaşıyorum,o kadar yani.
 
Hocam tipinizle sorun yaşamayın. Sonuçta istediğiniz karar çirkin olun sizi başkaları görüyor bırakın onlar iğrensin. Boşuna kendinizden iğrenmeyin.
 
İlerleyen yıllar da insanın kafası gittikçe netleşmeye başlar aslında. Çünkü ortalama 80 senelik bir ömrün var ve elinde olan bu. E işte sende ilerleyen günlerde bu elindekini en üst verimde kullanmaya çalışacaksın. Saç, sakal veya vücudun eksikleri bir bir tamamladıktan sonra yani kendi bakımını diş fırçalamak ve duşa girmekten bir tık öteye geçirmeye başladığında bu fikirler kafandan uçup gidecektir. Depresif bir hayat sürdürmeye hiç gerek yok.
 

Geri
Yukarı