Kendimden nefret ediyorum

Kardeşim benden sana öneri çay iç temiz hava al yeter bilim oku ondan sonra kendini sevecen zaten he bir de siyasetten uzak dur gitar ya da org öğrenmeni tavsiye ederim bir de fırsatın olursa İsviçre'ye git o insanların kendi dillerini öğren.

Çay içince mi sevecek kendini? Konu sahibinin kendini sevmeme nedeni belli ki boydan kaynaklı. Boyu ile barışık olmayı beceremediği sürece de böyle düşünmeye devam eder.

Hocam şahsen ben ret yedim. Bunlar aklımdan geçmiyor değil ama günah işlerim diye çok korkuyorum.
Kız beğenmiyor diye de zorlayacak değiliz maalesef. O konuda yapabilecek bir şey yok, önündeki maçlara bak.

Hiçbir kız beğenmiyorsa ne yapacağız?
Kendinizi beğendirmek için uğraşmayabilirsiniz mesela. Yalnızlık o kadar kötü bir şey değil :) İllaki sizi oldugunuz gibi seven bir kız da çıkacaktır.

Hiçbir kız beğenmiyorsa ne yapacağız?

Beğenmesin. Ailen varsa ailen yeter, dostların varsa dostların yeter. Eğer ikisi de yoksa kitaplar var, oyunlar var. Ve şunu da unutma, ne olursa olsun yanında Allah var :)

Yalnızlık iyidir dostum, bende lise çağında bir ergenim. Sevdiğim kız benden hoşlanmıyor diye kendimden nefret etmiyorum. Ailem ve oyunlar bana yetiyor.

Arkadaşlar dış görünüşümüzü kendimiz seçmiyoruz, dolayısıyla bu duruma isyan etmek yerine kendini olduğunla sevmelisin. Benim de boyum kısa ama ben bu kadar düşünmüyorum bu konuyu, hayatıma etkisi yok.

Dış görünüşünüzden hoşlanmıyorsanız, direk spora ve sağlıklı beslenmeye başlayın. Sosyal olun biraz. Etkinliklere katılın, kurslara katılın vs.

Çevreniz geniş olursa insanların size olan ilgisi de artar. Ha ayrıca erkek olan arkadaşlara bir tavsiye, kız arkadaşlarınızla aranızı çok iyi tutun ve çok fazla kız çevreniz olsun. Üslubunuz düzgün olsun, küfür falan kullanmayın. Nazik bir tavır takının.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı