Kendimden uzun ve güçlü birisine nasıl karşı koyarım?

Elinizin keskin kısmıyla şakaklara veya boynuna vurun. Çok sert girmeyin Allah korusun ölür. Bayıltma amaçlı en fazla.
@Enes3078 konuyu okumadan cevap verdim okulla ilgiliymiş. Okulla ilgiliyse hiç bulaşma zaten git müdürle konuş şiddete bulaşma okulda. Benim dediğimi başına sokakta gelirse yap.
 
Kendine güvenemeyip. Bu tür araçlara güvenen. Asla böyle bir hata yapma. Karşı tarafın alıp kafanda kırması anlık mesele :D
Zaten mesajı esprisine attım. Özellikle de o haydarı. Karın boşluğuna yumruk veya mahrem bölgeye tekme atabilirsiniz.

Veya oraya ordu sevkiyatı yapabiliriz. 😀
1614195198370.png
 
En doğru karar burada uzlaşmak olur benim şahsi fikrim. Konuşup anlaşamaya çalış neden küfür ettiğini sor. Daha olmaz ise Allah ne verdi gir tekme tokat yumruk. :D Bir Jilet atasözü derki. - İnsanın canı acıdığı için göz yaşı dökmez. Karşı tarafa zarar vermediği için sinirinden göz yaşı döker.
 
Konu iyi, mesajlar daha iyi. :D

Önce okul yönetimiyle görüş, durumu anlat. Böyle böyle zorbalık yapıyor falan de biraz abartarak söyle tabii. İplemezlerse son çare kavga edersin.
 
Evet abilerim ablalarım... Başlıkta gördüğünüz gibi kendimden uzun ve güçlü birisine nasıl karşı koyarım sorusunu size sormak istiyorum. Bir çocuk beni hem söz hem de kaba kuvvet kullanarak rahatsız ediyor. Güçsüz değilim. Ama kuvvetlide değil. Bu çocuk rahatsız etmeye başladı artık. Git başımdan diyorum benimle dalga geçiyor. Mesela sen bana 10 kere ben 1 kere vurayım diyor. Bana lütfen onu takma boş ver sen ne olacak gibi sanki tavsiyeler vermeyin. Bugün çıkışta anneme küfür edince artık yeter dedim. Yarın kavga çıkabilir maalesef. Ama hangi taraf galip gelir bilemem. Bana tavsiyeler verebilir misiniz lütfen :/ ne yapmalıyım? Biliyorum bu metin biraz uzun oldu ama kusura bakmayın :) . Çocuk benden 5,6 CM uzun. Ben ondan daha güçlüyüm demiyorum ama... Daha önce sadece 2 kez kavgaya girdim. Biraz taktik verebilir misiniz? Hepinize teşekkürler :)

Kardeşim öncellikle asla kavga etmeni önermem ama senin elaman biraz fazla ileri gitmiş. Sen temel olarak yumruk atma ve gard alma dediğimiz olaylara hakim isen uzun ve kilolu adamlar çok yavaş olurlar elemanı kolunu uzattığın zaman oluşan uzaklığın içine almadığın sürece hızında varsa indirirsin ama içeri alırsan geçmiş olsun sana tavsiyem hızlı bir şekilde etkisiz hale getirip oradan uzaklaşmaktır.
 

Geri
Yukarı