WolreaG
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhabalar, böyle bir konu açacak seviyeye gelmek istemezdim fakat uzun aradan sonra gene açtım böyle bir konu, detaylara geleyim hemen. Kim Milyoner Olmak İster? Yarışmasına katılıp 1 milyon liralık yarışmasını kazanan 24 yaşındaki kızı görünce ben neden konuşmamı yenemeyeyim dedim kendi kendime. Yani gerçekten onun yaptığı büyük bir başarı dışarıdan bakılınca ne kadar normal veya anormal gelse de bende kekemeyim ve bunca zorluğa rağmen bunu yapması efsane güzel bir şey. Bende kendim yapmak istiyorum, konuşmamı yenmek istiyorum. Hayatımda çok uğraşıp başaramadığım o şeyi, kekemeliği. Yapmam gereken şeyleri biliyorum, kitap okumalıyım birkaç emek ile yani bir sayfayı 4-5 dakikada sesli okuyacağım birkaç şey. Fakat sorun bunları yapmakta değil, o kitabı okumakta. Kitap okurken uykum geliyor, inanılmaz hem de, engel olamıyorum. Her şeyi denedim fakat engel olamıyorum, soğuk su ile yüzümü yıkadım, kahve içtim, sopsoğuk su içtim, dik oturdum, yatarak oturmayı denedim, açken okumayı denedim tokken okumayı denedim, kısaca her şeyi denedim. Ama kitap okumazsam ben bu konuşmayı yenemem ve hayatım boyunca şuan olduğum gibi geri planda, hayatı izleyen ve dinleyen kişilerden olurum ve ben bunu istemiyorum.
Kendi hayatımı ben yönetmek istiyorum, konuşmamın yönetmesini değil. Kitap okumak için ne yapabilirim? Her türlü kitabı severim, polisiye, klasik yani hepsini okurum severimde. İlgimi çekmezse diğer kitaba geçerim kısaca kitap sevme problemim yok. Tek başaramadığım şey kitap okurken uykumun gelmesi ve engel olamamam. Bana "o zaman kitap okuma" demeyin kitabı bu şekilde okumayı dene demeyi tercih ediniz, çünkü ben kitap okumalıyım, geleceğim buna bağlı.
Kendi hayatımı ben yönetmek istiyorum, konuşmamın yönetmesini değil. Kitap okumak için ne yapabilirim? Her türlü kitabı severim, polisiye, klasik yani hepsini okurum severimde. İlgimi çekmezse diğer kitaba geçerim kısaca kitap sevme problemim yok. Tek başaramadığım şey kitap okurken uykumun gelmesi ve engel olamamam. Bana "o zaman kitap okuma" demeyin kitabı bu şekilde okumayı dene demeyi tercih ediniz, çünkü ben kitap okumalıyım, geleceğim buna bağlı.