Kendime yemekte hakim olamıyorum

virus.exe

Hectopat
Daha fazla  
Öncellikle tokken bile bir şey yemek istiyorum ya da tok değilim. Hakkim olamıyorum 2 ayda çok kilo aldım. Nasıl hakim olabilirim kendime artık dur demek istiyorum.

Öncellikle tokken bile bir şey yemek istiyorum ya da tok değilim. Hakkim olamıyorum 2 ayda çok kilo aldım. Nasıl hakim olabilirim kendime artık dur demek istiyorum.
Boş vakitten bir hedef yoksunluğundan kaynaklanıyor. Sürekli bilgisayar başında oluyorsun. Sonra evde dolaşmaya başlayınca yemek istiyorsun. Sürekli aynı şey tekrarlanıyor.

Çözüm basit spora başlayacaksın ve diyet yapacaksın. Dışarı çıkacak sabahları 5km falan yürüyüceksin akşamları da aynı şekilde yemek yediğinde karnını doyurucaksın ondan sonra bir daha yemiyiceksin. Günde 3 öğün yiyiceksin.

Genelde bu durum sürekli bir iş başında olup yemek yediğinde çok az bir kase bir şey yiyenlerde oluyor mesela ben bilgisayar başından mutfağa gidiyorum 5dakikada bir kase ne yemek varsa yiyorum ekmek falan olmadan sonra akşam tekrardan acıkıyorum gene gidiyorum.

Genelde bu durum sürekli bir iş başında olup yemek yediğinde çok az bir kase bir şey yiyenlerde oluyor mesela ben bilgisayar başından mutfağa gidiyorum 5dakikada bir kase ne yemek varsa yiyorum ekmek falan olmadan sonra akşam tekrardan acıkıyorum gene gidiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı