Kendinize göre arkadaş nasıl buluyorsunuz?

seffabullut

Centipat
Katılım
18 Haziran 2022
Mesajlar
262
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben genel olarak sürekli gülen, pek ciddiyete gelemeyen biriyim. Eskiden tam tersiydim ama baktım bir ömür öyle geçmiyor sürekli kafama göre takılırım. Ciddi manada her şeye gülebilirim.
Normalde biraz sosyal fobim var ama arkadaşlarımın yanında ben bile çok sosyal kalıyorum. Kimseyle tanışamıyoruz. Dışarı pek gelmiyorlar. Sürekli olarak evde durmak zorunda kalıyorum. Hepsini bayağı seviyorum eğleniyoruz ama işte ayda yılda bir. Pek Cafe kültürü olan biri değiliz. Zaten hem keyifli değil hem pahalı. Onun yerine okuldan çıkıyoruz. PS gidelim diyorum yok, internete Cafe diyorum yok, normal Cafe'de bir şeyler içelim diyorum yok, maç var izleyelim beraber diyorum yok. Sadece evde durmak istiyorlar.
Sınıfta da herkes aşağı yukarı gruplaştığı için sınıftan birileri de denk gelmiyor. Kendinize göre birilerini nasıl buluyorsunuz?

Normalde kız nasıl buluyorsunuz diyordum cinsiyeti de önemsiz şu an D:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı durumdayım hocam ama benim sizden farkım arkadaş grubum yok. Bende çocukluğumdan beri özgüven eksikliği çekingen bir yapım var bu yüzden karşı cinsi geçtim kendi cinslerim ile doğru düzgün sohbet edemiyorum. Aslında okulda veya dışarıda insanlar ile tanışmak istiyorum içimden ama sonrasında saçmaladığımı biliceğim için hiç başlamıyorum. Bende pek gülen espri anlayışı iyi birisiyim aslında ama işte kendimi dışarı vuramıyorum. Bizim ülkede karşı cins ile tanışmak sohbet etmek çok zor gerçekten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı