Kendinizi seviyor musunuz?

Sevmediğim huylarım olsa bile (çabucak öfkelenmek gibi) kendimi seviyorum. 😀

Kendimizi sevmez isek bütün hayatımız boyunca bir başkasının sevgisine, övgüsüne diğer bir deyişle kendimizi sevmememiz sebebi ile oluşan boşluğu dolduracak birine muhtaç kalırız diye düşünüyorum. Birine muhtaç olmak ise bu hayatta en son istediğim şeylerden biridir.

Kısaca kendinizi sevin. Kendinizi sevmek bir özgüven kazandırır size ve her kötü lafta yıkılmazsınız.
 
Ben kendimi seviyorum ama milletin beni seveceğini pek sanmam. Suskun bir kişiliğe sahibim kimseyle konuşamam. Bence en iyiside budur az ve öz. Sevilmeyede ihtiyacım yok.
 
Düşünceleriniz nelerdir? Ben burnumdan şikayetçiyim kendimi sevmek için yöntemler deniyorum. Ucunda hafif eğiklik ve alın arasında boşluk gibi bir şey var. En azından çok büyük bir burun değil. Belki belli bir yaşa geldikten sonra olgunlaşıp durumu kabullenirim. Önden yüzüm iyi ama yandan öyle durmuyor pek. Şu an yaşım 15. Estetik falan düşünüyorum ama yaşım büyüdükçe sanki bu şeylerin gereksiz olacağını düşünürüm belki. Bilmiyorum.

Duygu konusunda kendimden nefret ediyorum. Her duyguyu bariz yaşamak çok can sıkıyor.
Mesela sinirlenince sakinleşemiyorum. Bu o kadar noktaya geldi ki sakinleştirici bir işe yaramıyor.
Bunu da ameliyat olurken fark etmek çok acı vericiydi o ayrı.

Sevdiğim yönlerimi bulmakta zorlanıyorum. çünkü sevdiğim şeylerin pek bir zararını bu yüzden de hayatımda olan varlıklarını göremedim.


Bu arada ben burnumun büyüklüğünden şikayetçiyim. Çözüm olarak okuldaki herkese Karadenizli olduğumu ama küçük yaşta Gaziantep'e yerleştiğimizi söyledim.
Hey sen ! döllenme sırasındaki milyarlarca spermin arasından sadece sen seçilerek bu dünyaya geldin dostum. Bu bile sevinmen için bir sebep.
"Milyonlarca sperm arasından şampiyonluk mu tek başarın?
Bence seni memleketine gönderebilirim bir tekme basıp!"

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı