Kernel-Power 41 Hatası

Arkadaşlar başlata aygıt yöneticisi yazın ses,video ve oyun denetleyicilerinden sizin yüklediğiniz bir şey varsa kaldırın bende böylelikle mavi ekran ve kapanma sorunları düzeldi artı olarak driver boosterdan da bütün sürücüleri falan güncelleştirdim ve benim yüklemediğim birkaç oyun yazılımı vardı onları kendi yükledi hatasız oyunları oynuyorum şu an. Driver boosterdan ekran kartınızı güncelleştirmeyin bu arada kendi sitesinden yükleyin.
1600252873703.png

Dostum PC'yi ikinci el aldım.Bu söylediğin yazın ses,video ve oyun denetleyicilerinden hangisi manuel olarak yüklenmiştir nasıl öğrenebilirim.

Realtek yazanı kaldırmayı dene mesela sonra dene olacak mı diye. Olmazsa eğer USB yazanı kaldırır öyle denersin bir de. Bunları teker teker kaldırıp deneyince yine olmazsa onlarla alakası yoktur. AMD yazanı kaldırma ama o ekran kartı yüklenirken yüklenen bir şey.

Realtek yazanı kaldırmayı dene mesela sonra dene olacak mı diye. Olmazsa eğer USB yazanı kaldırır öyle denersin bir de. Bunları teker teker kaldırıp deneyince yine olmazsa onlarla alakası yoktur. AMD yazanı kaldırma ama o ekran kartı yüklenirken yüklenen bir şey.

Hangisini kaldırayım birisi AMD'nin diğeri Microsoft'un yardım eder misin?

Dosya Ekleri

• ses.PNG
    ses.PNG
    14,6 KB · Görüntüleme: 420
Yok onla alakası yok demek ki. Realtek varsa onu silmen lazımdı ama yokmuş.
Kardeşim internette yazan yabancı ve Türk tehlikeli olmayan her çözümü denemeye çalış bilgisayarına zarar vermeyecek hani. Ben öyle çözmüştüm zamanında.

Bu sorun için keşke bir anket düzenlesek, sorunu çözenler hangi bileşenden dolayı bu hatayı aldığını işaretlese de ona göre kontrol - öncelik listesi yapılsa fena olmaz mı?

Allahtan aynı bilgisayardan 2 adet aldık da parçalarını teker teker değiştirip şimdi tespit edeceğiz.

Bu arada bendeki arıza veren sistem

Ryzen 9 3900X
Sapphire RX 580
Gigabyte x570 Elite
Corsair 3600 Mhz ram
Samsung 970 Evo Plus
Corsair RM750

Şimdi memtest ve prime 95'den sonra ilk kontrol edilecek parçalar GPU ve PSU görünüyor. RX580'ler zaten epey sicili kabarık, Corsair PSU'ların da abartıldığı kadar iyi olmadığını biliyorum.

Asıl düşündüren acaba kasadaki ön panel usb kablolarında, sata veya güç kablosu gibi bir noktada kırık vs olabilir mi?

Bu sorun için keşke bir anket düzenlesek, sorunu çözenler hangi bileşenden dolayı bu hatayı aldığını işaretlese de ona göre kontrol - öncelik listesi yapılsa fena olmaz mı?

Allahtan aynı bilgisayardan 2 adet aldık da parçalarını teker teker değiştirip şimdi tespit edeceğiz.

Bu arada bendeki arıza veren sistem

Ryzen 9 3900X
Sapphire RX 580
Gigabyte x570 Elite
Corsair 3600 Mhz ram
Samsung 970 Evo Plus
Corsair RM750

Şimdi memtest ve prime 95'den sonra ilk kontrol edilecek parçalar GPU ve PSU görünüyor. RX580'ler zaten epey sicili kabarık, Corsair PSU'ların da abartıldığı kadar iyi olmadığını biliyorum.

Asıl düşündüren acaba kasadaki ön panel usb kablolarında, sata veya güç kablosu gibi bir noktada kırık vs olabilir mi?

Ekran kartını da değiştirin hocam o sisteme olmamış.

Eski corsair psu'da coil sesi var, ramlerden bir sıkıntı görmedim çok şükür ama onları da ayırıp 16gb olarak tek tek takarak kontrol grubu oluşturucam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı