KFC'de imalat bölümünde çalışmak zor mu?

rmznkrtl

Hectopat
Bazı sebebeplerden ötürü yazları çalışamadım. Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim ilk defa bir işte çalışacağım. Bizim arkadaş KFC'de vardiya müdürü seni içeri imalat bölümüne alacağız orada tavuk pişireceksin diyor. Çalışan arkadaşlarımıza soru sormak isterim içeride tavuk pişirme yapmanın belli zorluğu var mı? Avantajları, dezavantajları nedir? Diye soracaktım.

Şimdi dostum öncelikle burada özel sektörde ne kadar kolay diyebilirim tartışılır kendim arbyste 1 seneye yakın çalıştım ve belli bir kademe yükseldim ki sonunda artık işimi gördüğüm ve öğrenci olmam daha ağır bastığı için çıktım şimdi arbys, Burger King, popeyes gibi yerler bir gida şirketine ait digerleride başka gıda şirketine ait KFC de nedir bilmem ama popeyes te çalışanları az çok gördüm ve biliyorum. Gecesi gündüzler yok gibi çalışıyorlar kapanış için ayrı ayrı prosedürleri bitirmeden çıkmak yok vardiyalı saatler cok saçma zamanları bulabiliyor hafta da 1 gün iznin var oda her hafta değişiyor. Pazartesi de iznin olabilir belki pazar da kapanış saatleri çok yoruyordu ne kadar arkadaşın da olsa alttan geleni eziyorlar maalesef kendine çok dikkat etmen lazım moralinizi mahvedebilir. Onun dışında iş adı üzerinde sigortan var asgarî ucret kazanıyorsun bir saat fazla çalışsan günlüğün uzerine 10 lira fazla verirler kısacası bayramda da çalışacaksın ona göre kararını verebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı