Kıl dönmesi ameliyatı

Resimlerini paylasirdim ama gercekten cok igrenc resimler oldugu icin akil sagliginizi düsünerek paylasmiyorum.
Benim sakalimda 3-5 ayda bir kil dönmesi ölüyor bir kac yerinde. Gerci onlar cimbizla aliniyor problem degil (Hassas cilt ve sert sakal'dan dolayi) :)

Lakin kuyruk sokumundaki kil dönmesi ameliyati cok igrenc birsey ve cok aci veriyor diye duydum.
Gecmis olsun...

Dinlenmek çok önemli! Sakın ameliattan sonra hemen işine geri dönme. Bir tanıdığım 2006 gibi ameliyat oldu ama istirat etmedi ve ameliyatı 2 kez daha tekrarlamak zorunda kaldı.

Vay, konuya gel. Geçen sene bende oldum bu ameliyatı çok şükür kurtulduk inşallah bir daha da tekrar durumu filan olmaz illet bir hastalık.

Technopat ailesi bu hastalığa yakalanmamanın tek çaresi oturmamak. Evet yanlış duymadınız. Sürekli bilgisayar başında veya masabaşı çalışanlar makat bölgesi koltuk üzerinde sıcaktan ve terden kıllar birbirine yapışıyor ve normalde dışarı doğru çıkması gereken kıllar tam tersi içeri doğru büyüyor ve içeride bir kıl yumağı oluşuyor. O günden bu güne bilgisayar bakarken az oturmaya veya ayakta diz çökerek bakmaya çalışıyorum. Komik ama gerçek. Makatını seven oturmasın :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı